Northug besøkte Snåsamannen

Petter Northug bruker Snåsamannen som hjelp til å finne VM-formen.

Petter Northug bruker Snåsamannen som hjelp til å finne VM-formen. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LANGRENN: Petter Northug gjør alt han kan for å finne VM-formen. Nylig var langrennsstjernen på besøk hos Snåsamannen, skriver Trønder-Avisa.

- Petter kom hit for å få en god samtale med meg. Han har hatt litt problemer i skirenn igjen. Petter fortalte meg at det virket som at han ble mer opplagt til årets store skirenn mens han snakket med meg, sier Joralf Gjerstad til avisen.

Northug har ikke funnet formen så langt i sesongen. Han har blant annet stått over rennene i Ruka og Davos, og 30-åringen er heller ikke med i helgens renn i La Clusaz.

Finne formen

For Northug handler nå alt om å finne gullformen til Tour de Ski og VM i Lahti. Gjerstad er trygg på at Northug kommer til å levere.

- Om han ikke blir først, så blir det tredjeplass, forsikrer Gjerstad.

Langrennsesset har de siste årene besøkt Snåsamannen med ujevne mellomrom

- Petter har vært her for en god prat flere ganger de siste årene. Jeg har et veldig godt forhold til familien Northug, bekrefter Gjerstad.

- Vi har stor respekt for en stor personlighet som Joralf. Jeg vil ikke gjøre det vanskeligere enn å si at han er en stor personlighet som vi har hatt æren av å kjenne i mange år, sier pappa John Northug.

Artikkeltags