Bronsejentene

BRONSE: Karmøy SKs stafettlag som svømte inn til bronsemedalje på 4 x 100 meter fri junior damer. F.v.: Christina Vestre, Maria Storstein, Emma Østenstad og Silje Larsen.

BRONSE: Karmøy SKs stafettlag som svømte inn til bronsemedalje på 4 x 100 meter fri junior damer. F.v.: Christina Vestre, Maria Storstein, Emma Østenstad og Silje Larsen.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Tre bronsemedaljer individuelt og én på stafett, samt en rekke personlige rekorder, er status på de lokale svømmerne etter rundt halvsvømt NM.

DEL

SVØMMING: Maria Storstein fra Karmøy Svømmeklubb tok bronse både på 200 meter fri og 200 meter butterfly i juniorklassen.

2.22,64 ble tiden på butterfly og 2.05,36 ble tiden på fri. På fri ble klubbvenninnene Emma Østenstad og Silje Larsen henholdsvis nummer 14 og 17.

Sammen med Christina Vestre svømte de tre Karmøy- jentene inn til bronse også på stafett. På 4 x 100 meter fri ble de klokket inn på 4.03,75. De deltok også på 4 x 100 meter fri for seniorer. Der ble tiden 4.05,84, noe som ga 8. plass.

Under minuttet

Kristoffer Samuelsen er eneste gutt fra Karmøy Svømmeklubb på årets langbane-NM i Trondheim.

Samuelsen sørget for en god start på mesterskapet for Karmøy da han for første gang på langbane svømte under minuttet på 100 meter butterfly.

Tiden til Samuelsen var 59,63. Med det svømte han seg fra 29. til 15. plass i juniorklassen for herrer.

Kristoffer Samuelsen har også en 13. plass på 200 meter rygg og en 14. plass på 50 meter butterfly.

Bronse på Naustvik

Ingalill Urrang Naustvik er som kjent tilbake som konkurransesvømmer for fullt. Den tidligere Karmøy-svømmeren representerer nå Bergen SC og markerte seg i seniorklassen fra første dag i Trondheim.

Etter å ha vært best i forsøket på 100 meter bryst med tiden 1.10,37, ble det til slutt 3. plass og bronsemedalje i finalen også på henne. 1.10,54 ble tiden hennes i finalen.

– Det var ny pers i forsøket og det føltes veldig bra. I finalen skulle jeg prøve å gi 100 prosent samtidig som jeg skulle opprettholde den gode teknikken. Dessverre ble det litt for mye vilje og litt for lite teknikk i finalen, skriver Ingalill Urrang Naustvik på sin facebookside.

Hos Haugesund SK er det Arild Degerstrøm og Ingrid Leifsen som har vist best igjen så langt.

– De har begge perset, og Arild ble nummer sju på 400 fri, og jeg er ganske fornøyd med NM så langt, sier trener Jørn Rødje.

NM fortsetter mandag og tirsdag.

Artikkeltags