Håper at folk spiller for over én million

TRAVJUBEL: Håkon Tornes jubler for seier til hesten Tip Estrel i fjor. Her sammen med medeier Anne Marit Bruvik, som også er styremedlem i Haugaland Tråvlag.

TRAVJUBEL: Håkon Tornes jubler for seier til hesten Tip Estrel i fjor. Her sammen med medeier Anne Marit Bruvik, som også er styremedlem i Haugaland Tråvlag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Håkon Tornes og Haugaland Tråvlag inviterer til fest på torsdag.

DEL

TRAV: Da er det nemlig duket for totokjøring på Haugaland Travpark på Moksheim.

– Vi er veldig fornøyd med programmet og hestene som kommer. Kvaliteten er bedre enn på mange år, mener leder i Haugaland Tråvlag, Håkon Tornes.

Han mener det er mange gode grunner til å ta turen til Moksheim torsdag.

– Dette er verdens beste hobby, med både fart og spenning. Dessuten er det å spille på hest og samtidig være til stede å se løpene live, noe helt annet enn å følge resultatene på nettet, mener Tornes.

Han håper på god omsetning på travparken torsdag.

– Vi håper å passere millionen. Store deler av omsetningen kommer nok fra andre steder i landet, men skal jeg tippe kan det bli spilt for ca. 200.000 kroner på Moksheim, sier Tråvlag-lederen.

Håkon Tornes rykket opp fra nestleder til leder i Haugaland Travlag i år. For mange er han kanskje også kjent fra politiet, der han nå er vaktsjef i Sør-Vest politidistrikt.

– Det er kjekt, men også veldig travelt. Vi har et av Norges største og beste treningsanlegg på Moksheim, der alt drives på dugnad, sier Tornes.

Selv er han både hesteeier og trener, med utgangspunkt i stallen på Tornes på Kvala. Tornes skal selv ha en hest i aksjon torsdag. Han mener travsporten på Haugalandet står sterkt.

– Lokale hester har hatt en formidabel start på 2018, med mange gode prestasjoner. Jeg har ikke tall, men det har også blitt kjørt inn mye penger. Det lover godt for resten av året. Dette viser at det jobbes veldig godt i det lokale travmiljøet, sier Tornes.

Artikkeltags