MOSJON: Sysco Challenge – Steinsfjellet Opp ble arrangert for første gang i 2017. Arrangementet er et ca. 4,5 km langt bakkeløp som går fra Kvednatunet, på nedsiden av Stemmen og opp til Steinsfjellet.

Deltakerne har tre muligheter. De kan enten løpe eller gå hele distansen, man kan sykle hele distansen eller så kan man sykle først før runde to tas til fots.

I debutåret 2017 fullførte 261 deltakere. Men i år ser det tyngre ut.

– Påmeldingen har vært dårlig så langt. Bare 50 er forhåndspåmeldt. Det ser litt tungt ut, sier Jan Erik Søvig fra Hårfagrerittet, som er arrangør sammen med HIL, Sysco, Grønhaug Eiendom og FKH.

 

Han er usikker på årsaken til den dårlige påmeldingen.

– Men det er jo mange løp som går omtrent samtidig, med Sabbaløpet 1. mai og Hydro Rundt 3. mai. Dessuten er det jo også konfirmasjoner, sier Søvig.

Han håper likevel på at flere melder seg på før Sysco Challenge lørdag.

– Tilbakemeldingene i fjor var fantastiske. Folk var virkelig fornøyde. Og opplegget er identisk i år. Det er lavterskel og vi kårer ingen vinnere, understreker Søvig.

 

Han og Hårfagrerittet arrangerer også fredag Barnas Hårfagreritt i Vangen. Der blir det full fart og åpent for alle barn mellom 0 og 12 år.

– Det er gratis å melde seg på. Vi starter registreringen kl. 17.00. Løpet starter 17.30. Dessuten blir det pølser, boller og is til alle, forteller Jan Erik Søvig.

Bilder fra fjorårets Sysco Challenge

Bildeserie

Steinsfjellet opp