MOSJON: Hydro Rundt holder koken. I fjor var det 1395 deltakere som fullførte det 5 km lange trimløpet. Arrangøren håper på omtrent det samme torsdag.

– Vi nærmer oss 1200 påmeldte nå. Dermed både håper og tror vi at vi skal nå opp på omtrent samme antall deltakere som i fjor, forteller løpsleder Randi Hettervik Flesjå.

I 2016 var det 1472 som fullførte trimløpet. Året før var tallet 1448.

– Det som er ekstra kjekt i år er at det ser ut til å være mange nye navn på deltakerlistene. Vi gleder oss til å ta imot dem og vise dem området og fabrikken her på Hydro, sier Flesjå.

 

Kom i god tid før løpet

Løpsstart er 18.30. Flesjå oppfordrer folk til å komme tidlig.

– Folk skal selvsagt få tid til å få i seg middagen først, men deltakerne bør være her 17.00. Like etterpå blir det underholdning med Geir Halleland, alias Captain Kane. Ca. 18.10 blir det oppvarming, som vanlig med folk fra treningssenteret på Åkra, forteller løpslederen.

Løypa er den samme som i fjor, altså 5 km på fabrikkområdet til Hydro Karmøy. Og ifølge Flesjå regner det aldri under Hydro Rundt.

– Jeg har vært med på dette i 30 år og det har bare regnet to ganger. Værmeldingen for torsdag ettermiddag ser også bra ut, sier Randi Hettervik Flesjå.

Se bilder fra tidligere utgaver

Bildeserie

Se bildene fra Hydro Rundt 2017

Bildeserie

Hydro rundt

Bildeserie

Hydro Rundt 2015