Gå til sidens hovedinnhold

Er dette årets mål i Toppserien?

Hver runde kan du være med å stemme frem rundens mål i Toppserien. Denne runden får du trøbbel med å bestemme deg!

(Nettavisen)

Det ligger an til en thrilleravslutning på Toppserien. Fire lag kjemper denne sesongen om seriegullet.

Det ble scoret 18 mål i den 15. serierunden i Toppserien. Vi har plukket ut de tre målene dere kan stemme frem til rundens mål.

Da Rosenborg lå under 0-1 mot Vålerenga, og så ut til å gå på sitt første tap denne sesongen, sto 18 år gamle Sara Kanutte Fornes frem. Tre minutter på overtid fikk hun ballen på 14 meter og sendte i vei en kanonkule med venstrefoten som føk opp i høyre krysset bak Vålerenga-keeper Jalen Tompkins. For en scoring!

Rosenborg har ikke tapt i Toppserien etter 15 spilte kamper. Deres forrige tap kom mot Vålerenga i september i fjor - da som Trondheims-Ørn.

Onsdag er det ca 122 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Den andre kandidaten til rundens mål er også et langskudd. Røa-spiller Linn Huseby fikk ballen på 16-meteren og hamret den i mål bak Oda Bogstad i Sandviken-målet. Huseby ga Røa ledelsen 2-1 på Stemmemyren, men bergenserne slo tilbake og kampen endte 2-2.

Den tredje kandidaten er hentet fra toppkampen mellom LSK og Avaldsnes. 1-0-scoringen til Tonje Pedersen er et stykke fotballkunst. Hun finter seg gjennom Avaldsnes-forsvaret og fyrer overraskende løs fra over 20 meter. Ballen suser på innsiden av tverrliggeren og ned i mål. Det er en klassescoring.

Her kan du skrape Flax på nett

Denne uken er det vanskelig å bestemme seg. Det er tre vanvittig flotte scoringer. Bli med å stem her.

Kommentarer til denne saken