(Nettavisen)

Den tidligere Vålerenga-keeperen Kristoffer Klaesson har sittet på benken i de to første Premier League-kampene til Leeds, men tirsdag kan den norske målvakten få sjansen fra start.

Ca. 31 millioner i Vikinglotto-potten. Spill her før onsdag kl. 18.00

Det er vanlig å bytte keeper i Carabao Cup, og denne kampen kan være en perfekt mulighet for nykommeren Klaesson til å vise seg frem for Elland Road-publikummet, skriver LeedsLive.

Klaesson spilte aldersbestemt fotball i Strømmen Idrettsforening, før han skiftet til Vålerenga Fotball som 11-åring. Han fikk sin eliteseriedebut for Oslo-klubben allerede for to år siden. Også det i en cupkamp. Han debuterte for VIF mot Årvoll i 1. cupen.

Her er hele tirsdagens oddsprogram!

Etter 55 kamper for Vålerenga, signerte Klaesson i slutten av juli en fireårskontrakt med Leeds. 20-åringen fra Romerike kostet den engelske klubben mellom 23 og 26 millioner kroner.

Tirsdag tror vi han får en drømmestart på Leeds-karrieren. Vi tror Leeds banker Crewe.

Leeds United - Crewe Alexandra (Handikap 3-veis -2) - 3.40 (spillestopp tirsdag kl. 20.44)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Etter å ha tapt 1-5 i sesongåpningen mot Manchester United, viste Leeds bedre takter i lørdagens 2-2-kamp hjemme mot Everton. Yorkshire-laget har ikke prioritert cupene de siste sesongene, men de vil trøkke til i denne matchen for å skaffe seg sesongens første seier.

Svak cupinnsats

Leeds vant ligacupen i 1968, men de har skuffet i cupene etter at Marcelo Bielsa tok over som manager på Elland Road. Yorkshire-laget røk ut av både ligacupen og FA-cupen sist sesong etter å ha tapt mot henholdsvis Hull City og Crawley Town.

Oddsen på Leeds-seier i HUB-spillet er kjedelige 1,20, og med tanke på at Bielsa betrakter disse cupkampene som en treningsøkt er det ikke særlig fristende. Det er likevel vanskelig å se for seg at Crewe skal lage problemer for Leeds.

Ca. 31 millioner i Vikinglotto-potten. Spill her før onsdag kl. 18.00

Crewe har fått en elendig start på sesongen. De kun tatt ett poeng på de fire første kampene i League One, og The Railwaymen har gått målløs av banen i tre av dem. Det kan hende Bielsa vil utnytte League Cup på riktig måte denne gangen - både til å styrke selvtilliten i laget og la spillere som har sittet på benken i de første Premier League-kampene få muligheten til å vise seg frem.

- Åtte endringer på laget

Dersom LeedsLive får rett vil Bielsa gjøre åtte endringer på laget som spilte 2-2 mot Everton. Det betyr at den norske keeperen få et forsvar foran seg med Jamie Shackleton, Charlie Cresswell, Liam Cooper og Stuart Dallas. På midtbanen starter den engelske landslagsspilleren Kalvin Phillips, Adam Forshaw og Tyler Roberts. De to sistnevnte har startet på benken i de to første Premier League-kampene, og vil være sugne på å vise seg frem i tirsdagens kamp.

Spill MillionFlax her!

Raphinha og Jack Harrison er førstevalgene til Bielsa på vingene, men i denne kampen vil ha n sannsynligvis bruke Helder Costa og Crysencio Summerville.

Patrick Bamford vil antakeligvis bli hvilt, og det betyr at Rodrigo etter alt å dømme starter på topp.

Leeds har scoret åtte mål i de tre siste hjemmekampene, og med flere nye ansikter på banen som vil imponere Marcelo Bielsa, forventer vi at Premier League-laget valser over Crew.

Leeds kan vinne denne kampen med så mange mål de vil, hvis de er i rett humør. Det pleier å være underholdende og målrike kamper når Leeds er i aksjon, og vi tror ikke denne kampen blir noe unntak. Oddsen på at Leeds vinner med tre mål eller mer i denne kampen gir flotte 3,40 i odds. Det må prøves.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset