(Nettavisen)

Det er midtukerunde både Bundesliga og 2. Bundesliga, og det betyr flere spennende kamper på langoddsprogrammet onsdag.

RB Leipzig - Hertha Berlin - Timo Werner scorer to mål eller mer 3,25 (spillestopp kl. 20.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

RB Leipzig fikk en svak start etter koronapausen i Bundesliga da de bare klarte 1-1 hjemme mot Freiburg, men de slo brutalt tilbake i søndagens kamp mot Mainz og vant 5-0. Vi anbefalte spill på at Timo Werner skulle score to mål eller mer. Han scoret tre.

32 millioner kroner i Vikinglotto-potten onsdag.

Med den formen den Liverpool-linkede spissen viser, tror vi at han også kommer på scoringslisten i onsdagens hjemmekamp mot Hertha Berlin.

Werner har allerede scoret to mål eller mer i ni kamper denne sesongen. En av kampene var mot Hertha.

Den 24 år gamle målmaskinen scoret to ganger da Leipzig slo Hertha 4-1 på Oympiastadion i november, i tillegg hadde han én målgivende pasning. Werner har vært involvert i tolv mål på de syv siste kampene mot Hertha. Han har scoret åtte og har fire målgivende.

Viaplay sender kampen direkte.

Etter hat-tricket mot Mainz søndag er superspissen nå er oppe i 24 mål, tre scoringer bak Bayern Munchens Robert Lewandowski som er toppscorer i Bundesliga. Det er lett å forstå hvorfor Jürgen Klopp sikler etter landsmannen. Denne karen scorer på bestilling.

Leipzig har vunnet seks av de siste syv kampene mot Hertha, og scoret 26 mål mot hovedstadslaget. Historien taler for en ny målrik kamp når lagene møtes på Red Bull Arena onsdag kveld.

Timo Werner puster Robert Lewandowski i nakken i kampen om toppscorertittelen i Bundesliga. Han er kun tre mål bak den polske stjernespissen. Leipzig-angriperen har scoret 24 mål på 27 kamper, mens Lewandowski har 27 mål på 26 kamper. Onsdag kan han korte ned på forspranget.

I tre av de siste seks kampene mot Hertha Berlin har han scoret to mål. Vi tror også at han scorer to mål eller mer i onsdagens kamp. Det gir 3,25 i odds. Spillestopp er klokken 20.25.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset