(Nettavisen)

Manchester City har vunnet syv bortekamper i Premier League mot Manchester United. Ingen andre lag i Premier League har vunnet like mange ganger på Old Trafford.

Lørdag spilles det 183. Manchester-derbyet. Vi tror Manchester City vinner igjen.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

I så fall taper Manchester United fire av de første seks hjemmekampene i ligaen for andre gang i historie, ifølge BBC. De tapte fem av de seks første kampene i 1930-1931-sesongen. Den gangen rykket de ned...

Manchester United - Manchester City (Pause/fulltid dobbel) - B/B 2,45 (spillestopp lørdag kl. 18.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Engelsk, Premier League. Tabellen lyver ikke, men den forteller kanskje ikke hele sannheten.

Manchester United ligger på plassen over Manchester City før byderbyet, og de kan kile seg inn blant topp fire-lagene siden de har en kamp til gode. Det er slett ikke verst av et lag som kun har vunnet én av fem hjemmekamper denne sesongen og røk ut av Champions League på spektakulært vis.

Her kan du skrape Flax på nett

Aguero starter på benken

De har havnet bakpå i fem av de seks Premier League-kampene de har vunnet så langt. Det er ikke holdbart i lengden. United har også vært uvanlig tamme på hjemmebane. Kun tre av lagets 19 mål i ligaen har kommet på Old Trafford.

City på sin side ser ut til å ha lagt den dårlige sesongstarten bak seg.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Pep Guardiolas menn har fem strake kamper uten baklengs, og de har bare sluppet inn to mål på de siste ti kampene. Nå har han også Sergio Aguero tilbake. Argentineren spilte de siste 25 minuttene mot Marseille i Champions League og scoret ett mål.

Aguero matches forsiktig, og Guardiola har bekreftet at han starter på benken lørdag. Gabriel Jesus, som er målløs i de fem siste kampene, spiller på topp, og han får med seg Raheem Sterling og Riyad Mahrez på flankene. Ilkay Gundogan, som fikk en smell i Champions League-kampen onsdag, trente fredag, men Eric Garcia er definitivt ute.

Ifølge Manchester Eveing News stiller City med dette laget mot United: Ederson, Walker, Stones, Dias, Cancelo, Rodri, Gundogan, De Bruyne, Mahrez, Sterling, Jesus.

Bortelagene dominerer i byderbyene

Manchester United slapp inn tre mål mot RB Leipzig og virker rufsete defensivt, og det er vanskelig å ha særlig tro på dem øyeblikket. Champions League-exiten gjør bare at presset øker på manager Ole Gunnar Solskjær.

Det siste De røde djevlene trenger akkurat nå er et hjemmetap mot City, men det er det vi går for.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Manchester United får tilbake Anthony Martial. Han spilte ikke Champions League-kampen mot RB Leipzig i midtuken. Spissmakker Edinson Cavani, som heller ikke spilte mot Leipzig, vil bli vurdert på kampdagen.

Ifølge Manchester Evening News vil Manchester United trolig stille med denne startelleveren: De Gea; Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Shaw; McTominay, Fred, Fernandes; Rashford, Greenwood, Martial.

Pep Guardiola sitt mannskap har kun tapt én av de siste 15 kampene, og nå har de også begynt å score mål. Sist, men ikke minst så har de en imponerende statistikk på Old Trafford.

Har du ikke funnet den perfekte julegaven? Sjekk ut alle de nye Premier League-drakter her!

Det er også interessant å merke seg at seks av de siste åtte Manchester-derbyene i alle turneringer har endt med seier til bortelaget. Det har kun vært tre hjemmeseire på de siste 13 kampene mellom disse lagene.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset