(Nettavisen)

Salah har scoret fire mål på de fem første Premier League-kampene denne sesongen, og scoringen mot Crystal Palace i forrige serierunde var det 99. Premier League-målet til 29-åringen for Liverpool.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Spillefrist er lørdag kl. 18.00

Vi tror den egyptiske superstjernen lørdag blir den 13. spilleren i Liverpool-historien som scorer over 100 ligamål for Merseyside-laget.

Brentford - Liverpool

Mohamed Salah scorer det første målet i kampen - 3,80

Kampstart lørdag 25. september kl 18.30

Spillestopp kl 18.29 Live odds etter kampstart

Brentford Community Stadium

Kampen vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Mohamed Salah scorer kampens første mål. Det spiller du på her til 3,80 i odds

Mohamed Salah er fortsatt en av Premier Leagues mest målfarlige spillere. I sin femte sesong som Liverpool-spiller, har han allerede scoret 99 mål i Premier League for Merseyside-laget.

Det er en imponerende prestasjon av en angriper som ikke er en ren spiss, og han er godt i rute allerede til å vinne toppscorertittelen i den engelske toppdivisjonen for tredje gang.

Salah har scoret fem mål på seks kamper denne sesongen, inkludert ett mål i de fire siste kampene, og han har for vane å score viktige mål. Han scoret det første målet til Liverpool mot Leeds, og han scoret på straffesparket som ga Liverpool 1-1 mot Chelsea.

Brentford spiller vanligvis med tre spillere i forsvarsreken, og det vil gi Salah store rom på kantene som han kan utnytte. At han scorer kampens første mål er ganske sannsynlig.

Vi tror at Mohamed Salah scorer kampens første mål. Det spiller du på her til 3,80 i odds