Gå til sidens hovedinnhold

Stem på rundens mål - Klistrer ballen i krysset

Artikkelen er over 1 år gammel

Hver runde kan du stemme frem rundens mål i Toppserien. I denne runden er to av scoringene hentet fra samme kampen.

(Nettavisen)

I runde 7 i Toppserien ble det scoret ni mål. Vi har plukket ut de tre målene dere kan stemme frem til rundens mål. To av scoringene er hentet fra kampen mellom Arna-Bjørnar og Lyn i Bergen.

Arna-Bjørnars landslagsspiller Rikke Nygard ga Arna-Bjørnar ledelsen etter 37 minutter i lørdagens kamp mot Lyn. Det var en lekkerbisken. Meryll Abrahamsen la ballen tilbake til Nygard som banket til fra 20 meter og klistret ballen i krysset. Scoringen var hennes andre denne sesongen.

Sjekk alle tirsdagens oddstips her!

Lyn lå under 2-0 etter 52 minutter mot Arna-Bjørnar i Bergen, men Camilla Linberg ga Oslo-laget nytt håp da hun reduserte til 2-1 med fantastisk enkeltprestasjon i det 56. minutt. Linberg driblet seg forbi to Arna-Bjørnar-spillere og plasserte ballen i mål fra nesten død vinkel. 2-1 ble også sluttresultatet i kampen.

Den tredje kandidaten til rundens mål er en perlescoring fra Røas Vilde Birkeli. Hun fikk et innlegg fra høyrekanten inn i 16-meteren, smalt til på første touchen og klinket ballen helt oppe i krysset. Scoringen etter 18 minutter gjorde Birkeli til matchvinner på Jæren.

Husk at du kan se alle kampene i Toppserien her

I runde 7 er det følgende kandidater. Her kan du stemme:

1: Rikke Nygard, Arna-Bjørnar (1-0 mot Lyn)
2: Camilla Linberg, Lyn (1-2 mot Arna-Bjørnar)
3: Vilde Gullhaug Birkeli, Røa (1-0 mot Klepp)

Kommentarer til denne saken