Svanger med ny podkast

Mandag er det premiere på «Frelst», den nye sportspodkasten til Haugesunds Avis.

DEL

FOTBALL: - Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Terje Flateby.

Han er sportsleder i Haugesunds Avis, og har også vært programleder for podkasten «Sporten». Men siden 28. november i fjor har det vært stille på luften.

Flere har etterlyst nye episoder, men nå er det klart at «Sporten» legges ned.

– Vi har satt pris på alle som savner podkasten, men etter fem år og 173 episoder følte vi et behov for å friske opp konseptet litt, sier Flateby.

Mer personlig – og aktuelle

Mandag er det premiere på «Frelst», som er den nye sportspodkasten til Haugesunds Avis.

– Hvorfor «Frelst»?

– Vi har jobbet litt med navn. Det er vanskelig å komme opp med noe friskt og originalt, men jeg føler vi har landet bra, sier Flateby, som fortsatt skal være programleder.

Han får også med seg journalist og lokalfotballekspert Odd Kåre Grøttland, som sammen skal utgjøre en ny(frelst) podkastduo.

– Vi skal prøve å være mer personlig, aktuelle og friskere, sier Flateby om det nye konseptet.

NY PODKAST-DUO: Sportsleder Terje Flateby (bak) i Haugesunds Avis får med seg journalist og lokalfotballekspert Odd Kåre Grøttland (foran) i den nye podkasten «Frelst».

NY PODKAST-DUO: Sportsleder Terje Flateby (bak) i Haugesunds Avis får med seg journalist og lokalfotballekspert Odd Kåre Grøttland (foran) i den nye podkasten «Frelst». Foto:


Gjester i studio

Han forteller at «Frelst» skal spilles inn hver mandag. Samme dag blir også episodene tilgjengelig på Spotify, iTunes og h-avis.no.

– Det skal først og fremste handle om fotball og aller mest om FKH, men det blir ikke en smal podkast der vi bare skal snakke om 4-3-3 og høyt press. Vi håper å underholde mer enn før. Det blir faste poster, og ikke minst skal vi invitere lytterne til å stille spørsmål, sier Flateby.

Han og Grøttland får også besøk i podkast-studioet.

– Vi skal prøve å ha med en gjest i hver episode, sier Flateby, som kan røpe at FKH-spiller Niklas Sandberg blir gjest i den første episoden av «Frelst».

Så da er det bare til å glede seg til premieren mandag.

Du kan følge «Frelst» på sosiale medier: Facebook, Instagram og Twitter.

Artikkeltags