Gå til sidens hovedinnhold

Sykkelekspert: – Bystrøm til belgisk lag

Sven Erik Bystrøm gir ikke slipp på lagkompis Alexander Kristoff. Nå skal begge være klare for belgiske Intermarché-Wanty-Goubert, ifølge sykkelekspert.

SYKLING: Onsdag ble det kjent at OL glipper for Sven Erik Bystrøm (27), etter at han pådro seg seks brudd i ryggen i NM for snart to uker siden.

– Det kan være jeg hadde klart å stille på start, men det blir for knapt med tid for å komme i form. Det er ikke vits i å reise ned til Tokyo, uten å ha noe der å gjøre, sa Bystrøm til Eurosport.

Det var et ublidt møte med en stolpe som gjorde at han skadet seg.

– Det er kjipt med OL, men jeg var litt innstilt på det etter skadeomfanget etter velten, skriver Bystrøm i en SMS til Haugesunds Avis.

Taus om framtiden

Torsdag la den tidligere U23-verdensmesteren ut en melding på Twitter om at opptreningen etter ryggskaden er i gang.

Samme dag skrev Betssons sykkelekspert Jarle Fredagsvik, som tidligere var redaktør for nettstedet procycling.no, på bloggen sin at Bystrøm skal sykle for det belgiske laget Intermarché-Wanty-Goubert neste år.

Selv er han taus om framtiden sin, selv om TV 2 skrev for to uker siden at han trolig kom til å bestemme seg i løpet av juni.

– Det har jeg ingen kommentar til, skriver Bystrøm når Haugesunds Avis spør om Intermarché-Wanty-Goubert blir neste stoppested.

Kontrakten hans med Team UAE Emirates går uansett ut i år.

Stor interesse

Fredagsvik skriver på bloggen sin at det har vært interesse fra både Team BikeExchange og Uno-X Pro Cycling.

I tillegg har den norske sportsdirektøren i Team INEOS jobbet på spreng for å hente Bystrøm.

– Jeg håper han sykler for oss neste år. Jeg har i alle fall lagt inn så mange gode ord jeg kan. Han er en rytter som kan alt, sa Rasch til TV 2 for to uker siden.

Istedenfor ser det ut til at Bystrøm følger etter UAE-kompis Alexander Kristoff, som ifølge det nederlandske nettstedet wielerflits.nl allerede er klar for Intermarché-Wanty-Goubert.

Kommentarer til denne saken