Apple presenterte IOS 12

Craig Federighi, sjef for programvareutvikling i Apple, under presentasjonen av det nye operativsystemet iOS 12 i San Jose i California mandag.

Craig Federighi, sjef for programvareutvikling i Apple, under presentasjonen av det nye operativsystemet iOS 12 i San Jose i California mandag. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Apple presenterte mandag det nye operativsystemet IOS 12, som kommer høsten 2018. Systemet skal gjøre telefonene og nettbrettene raskere.

DEL

(FORBRUKER): Det nye operativsystemet skal gjøre at mobilen blir smidigere. Blant annet skal kamera-appen kunne åpnes 70 prosent raskere, og det skal være mulig med gruppesamtaler med FaceTime.

I tillegg kommer et digitalt målebånd, snarveier til Siri og animerte emojis som ligner deg selv og nye muligheter til å analysere og begrense din egen og barnas mobilbruk.

– Med iOS 12 får brukerne nye opplevelser som tidligere ikke var mulig. Vi bruker avanserte algoritmer til å gjøre utvidet virkelighet enda mer engasjerende, og brukerne kan utføre oppgaver raskere ved hjelp av Siri og intelligent teknologi på enheten, sier Craig Federighi, ansvarlig for programvareutvikling hos Apple.

Etter presentasjonen steg Apple-aksjen til sitt høyeste nivå noen gang. Mandag kveld norsk tid lå kursen på 193.42 dollar per aksje, det er en oppgang på 1,14 prosent for dagen, skriver E24.

Gruppesamtaler for FaceTime.

Denne saken er hentet fra Bergensavisen.

Artikkeltags