Gå til sidens hovedinnhold

– Tidenes beste resultat

Artikkelen er over 2 år gammel

Haugesund Sparebank kan se tilbake på et svært godt 2018. Faktisk ble 2018 historiens best, ifølge adm. banksjef Bente Haraldson Syre.

HAUGESUND: – Resultatet er historiens beste for banken, og gir Haugesund Sparebank de beste forutsetninger for årene framover. Det sier adm. banksjef Bente Haraldson Syre i en pressemelding fredag.

Haugesund Sparebanks resultat etter skatt er på 87,5 millioner kroner. Det er foreslått å sette av 3 millioner kroner til gavefond, samt at 11 millioner kroner går som avkastning til egenkapitalbeviseierne. 8,1 mill. kroner er foreslått utdelt som utbytte, mens 73,5 millioner kroner bidrar til en styrking av Sparebankens fond og kapitaldekning.

– Bankens resultat og utvikling bidrar til å opprettholde bankens forretningsidé om å være en kundeorientert, attraktiv og selvstendig sparebank med lokal forankring til beste for kundene, eiere og ansatte, samt at banken skal kunne bidra til vekst og utvikling i lokalsamfunnet, sier adm. banksjef Bente Haraldson Syre.

I pressemeldingen skriver de at bankens resultater de senere årene gjør at banken fortsatt vil være en stor bidragsyter til lokale lag og foreninger innen både idrett, kultur og humanitære ideelle organisasjoner.

– Bankens visjon om at «vi skal bidra til at Haugalandet er et godt sted å bo og leve» skal oppnås gjennom våre viktige verdier «lokal, nær og personlig». Dette har stor betydning i bankens daglige virksomhet og strategiske planlegging.

Kommentarer til denne saken