Deler ut 8.888 kroner til tipsere

LANDET PÅ NAKKEN: Jean Carlos Hernandez landet på nakken under en fotballkamp for Stegaberg G13 mandag. Han var uten førlighet i mange timer. Heldigvis gikk det bra, og nå ser han fram til å spille fotball med kameraten Tobias Brouwer igjen.

LANDET PÅ NAKKEN: Jean Carlos Hernandez landet på nakken under en fotballkamp for Stegaberg G13 mandag. Han var uten førlighet i mange timer. Heldigvis gikk det bra, og nå ser han fram til å spille fotball med kameraten Tobias Brouwer igjen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fire personer som har gitt Haugesunds Avis tips om hendelser får hver sine 2.222 kroner i tipspremie.

DEL

HAUGESUND: Hver måned gir Haugesunds Avis 2.222 kroner til en tipser som har fortalt oss om en sak som gjorde at vi var raskt ute med nyheten eller en tipser som har gitt oss innspill til en sak som vi ikke hadde fått tak i på annen måte.

Tipsere er viktig for Haugesunds Avis, og vi setter stor pris på alle som ønsker å bidra til at lokalsamfunnet blir opplyst om det som skjer rundt oss.

I forrige måned preget ei dødsulykke på Fosen nyhetene i begynnelsen av måneden. En mann i 30-årene omkom etter ei møteulykke.

Vedkommende som tipset Haugesunds Avis sørget for at vår nettavis kunne være raskt ute med hvorfor trafikken sto stille på fv. 47 på Fastlands-Karmøy.

13-åring ble skadet

I september kom det tidlig inn et tips om uhellet på Frakkagjerd, der en 13 år gammel gutt ble hentet av Luftambulansen etter et fall på fotballbanen.

– Hvordan kan vi som klubb ta best mulig vare på ham og familien? Slike spørsmål kvernet i hodet. Det var nok mange i lokalsamfunnet som sov dårlig den natta, sa styreleder for klubben, Ole Bugge-Jensen.

Historien endte heldigvis godt for gutten, som ble intervjuet i Haugesunds Avis noen dager etterpå.

– Det var fantastisk å få beskjeden om at det går bra, og å få spredt den glade meldingen ut til alle i klubben og lokalsamfunnet som var bekymret, sa Bugge-Jensen.

Det er ikke alltid at tipsene vi får inn blir saker umiddelbart, men tips kan være viktig for oss slik at vi kan følge opp hvordan en sak utvikler seg eller ender.

Midt i terroren

Sommerens siste måned ga oss nok et terrorangrep, der tre venninner fra Haugalandet var sammen i Barcelona da handlegata La Rambla ble angrepet.

– Grunnen til at vi ikke havnet midt oppe i det var at vi gikk innom butikk fordi hun ene har noen vannblemmer på foten. Hadde vi gått ti minutter før hadde vi havnet midt oppe i det, fortalte Ina Isotalo.

14 mennesker omkom i terrorangrepet, og over 100 mennesker ble såret.

I juli får tipseren som fortalte om den såkalte «russerlaksen», eller pukkellaks, premiesummen på 2.222 kroner.

Pukkellaksen er uønsket i norske farvann, og mange andre medier skrev om denne laksetypen gjennom sommeren.

Som du leser, er det stort spenn i tipsene som premieres. Det viktigste for oss, er at du som vet noe tar kontakt med Haugesunds Avis for å fortelle om det som har skjedd.

Har du et tips, gi oss et vink

  • Ring oss på 52 72 22 22
  • Send epost til tips@h-avis.no.
  • Send SMS/MMS med kodeord «AVISÅ» til 2005.
  • Tips via Facebook-sida vår.
  • Gå inn på meny-fanen øverst på våre nettsider og tips oss via lenkene der.

Artikkeltags