FOTBALL: - Det er fantastisk å få lov til å spille kamper som dette. Vi håper det kommer masse folk og gleder oss veldig, sier landslagstrener Elise Brotangen til fotball.no.

I den norske troppen er det tre lokale spillere:

Cille Nilsen, Avaldsnes. 2006-modell. Opprinnelig fra Stord. Midtbanespiller. Har spilt ni aldersbestemte landskamper og scoret ett mål.

Ida Mortensen Natvik, Avaldsnes. 2006-modell. Opprinnelig fra Stord. Flankespiller. Har spilt tre aldersbestemte landskamper.

Linneah Rene Henriquez Rasmussen, FKH. 2005-modell. Opprinnelig fra Kopervik. Spiss. Har spilt sju aldersbestemte landskamper og scoret fire mål.

Norge møter Serbia i dag (torsdag) klokken 16.00 i Stavanger, Romania i Sandnes søndag klokken 16.00 og Sverige i Sandnes onsdag i neste uke klokken 16.00.

Alle kampene kan du se direkte på h-avis.no.

SE NORGE - SERBIA HER TORSDAG 16.00

Vinneren til EM

Vinneren av gruppen går videre til EM-sluttspillet.

- Jeg tror det er tre lag som kjemper om førsteplassen, det er oss, Serbia og Sverige. Romania er nok svakest i gruppen, sier landslagstreneren.

Om Serbia sier hun:

- De har noen veldig gode enkeltspillere, men om vi klarer å ta dem ut av kampen har vi et bedre kollektiv enn dem. I tillegg har vi enkeltspillere som kan skape problemer for dem. Det handler om å få en mer kontrollert kamp enn det vi tror Serbia ønsker.

EM-sluttspillet arrangeres i Bosnia-Hercegovina fra 3. til 15. mai og gruppene trekkes i Sarajevo 5. april.

Til nå er disse klare for EM: Bosnia-Hercegovina (vertsland), Danmark (vinner gruppe A4) og Nederland (vinner gruppe A7).