ISHOCKEY: – Ja, dette ble tøft. Fredag spilte vi ikke bra. Lørdag og søndag var det bedre. Men da fikk vi merke at vi fikk skader på tre-fire spillere i fredagens kamp. Vi holdt ikke hele kampene, forteller Seagulls-trener Teemu Elomo.

Han påpekte før sesongen at stallen med 20 spillere var i tynneste laget.

Lørdag og søndag måtte nykommeren fra Stavanger Oilers, Simen Talge, stå over med en skade i brystregionen. Søndag måtte Seagulls også klare seg uten førstekeeper Andreas Johansen.

Ifølge Elomo kan Talge være tilbake mot Narvik hjemme kommende helg. Det ser noe verre ut for Johansen.

Raknet mot slutten

I helgens serieåpning i 1. divisjon vant Nidaros 6–2 fredag, 7–5 lørdag og 5–1 søndag. Alle kampene ble spilt i Leangen ishall i Trondheim.

Fredag sto det 3–2 fem minutter før slutt, før det raknet i de siste minuttene. Fram til da hadde keeper Johansen stått strålende. Hjemmelaget vant skuddstatistikken hele 47–15.

Lørdag var det mye jevnere. Seagulls ledet 4–2 halvveis i andre periode, og det sto 5–5 seks minutter før slutt. Skuddstatistikken viste til slutt 36–26.

Søndag avgjorde hjemmelaget kampen med tre kjappe scoringer i andre periode etter at det sto 1–1 til den første pausen. Skuddstatistikken var 41–21 i trøndernes favør.

Elomo trekker fram Oliver Kempainen, Philip Åman og Eirik Nicolaysen fra helgens kamper.

– Vår unge keeper Nicolai Sivertsen (18) klarte seg også bra i sin første kamp i 1. divisjon søndag, sier Seagulls-treneren.

Skal ha møte med ledelsen

Nå venter to hviledager for Seagulls-spillerne.

– Selv skal jeg ha møte med klubbledelsen og sjekke om det er mulig å hente inn flere spillere. Men det er ikke lett å hente norske spillere til Haugesund, erkjenner Teemu Elomo.

Han lover uansett et slagkraftig og topp motivert Seagulls-lag når de spiller hjemme mot seriefavoritt Narvik førstkommende lørdag og søndag.