FOTBALL: Som Haugesunds Avis skrev fredag får FKH og de andre eliteserielagene slippe inn 200 personer fra hjemmelagene til kampene, og det blir opp til klubbene å organisere hvem som får de eksklusive plassene.

Klarsignalet kom bare timer etter at regjeringen som ventet åpnet for at arrangementer med inntil 200 deltakere kan gjennomføres fra 15. juni.

– Det er kjekt at det blir åpnet opp for tilskuere, men det blir et helsike å velge hvem som får billetter, sa daglig leder John Harald Log i FKH lørdag.

Nå har FKH besluttet hvordan vil fotballklubben vil fordele billettene.

100 billetter går til sponsorer og mens den andre halvdelen går sesongkortholdere i privatmarkedet.

– Dette reflekterer også fordelingen av solgte sesongkort i 2020, melder klubben søndag kveld.

Trekning mandag

De 100 sesongkortholderne som vil få tilbud om å se FK Haugesund – Brann på Haugesund stadion blir trukket ut mandag ettermiddag og kontaktet på e-post.

De kan ikke regne med å få sin faste plass på stadion. På grunn av smittevernsnegler vil antall områder med tilskuere på stadion være begrenset. Man vil få tildelt plass og også få vite i forkant ved hvilken inngang man skal møte på kampdag.

– Jeg håper alle som får tilbudet benytter seg av det og sørger for å støtte laget mest mulig på onsdag. Det fortjener spillerne, sier John Harald Log til eget nettsted.

Sesongkortholdere som trekkes ut til denne kampen vil ikke være med i framtidige trekninger. Det inntil alle sesongkortholdere har blitt trukket ut til kamp på stadion.