Gå til sidens hovedinnhold

TV 2: Eirik Horneland og Rosenborg er enige om kontraktforlengelse

Artikkelen er over 1 år gammel

Ifølge TV 2 skal Rosenborg og trener Eirik Horneland ha kommet til enighet om en ny kontrakt.

FOTBALL: Hornelands nåværende kontrakt går ut etter 2020-sesongen. Seriestarten har allerede blitt forskjøvet som følge av koronapandemien. Rosenborg skulle serieåpnet mot Brann hjemme sist søndag.

– Vi har ikke startet opp med serien ennå, og når den forskyves, er det naturlig at han får fortsette, sier sportslig leder Mikael Dorsin til kanalen.

– Tiden vil vise

Hovedpersonen er mer tilbakeholden.

– Vi ønsker å utvikle RBK videre. Det er det ingen tvil om, men vi skal ta den prosessen internt og melde det ut når vi er ferdige, sier Horneland.

– Tiden vil vise hvordan fremtiden min ser ut. Begge parter må finne ut om det er rett å gå videre, poengterer han.

Horneland meldte overgang fra Haugesund før forrige sesong. 45-åringen fikk en trøblete start på RBK-karrieren, men trønderne sikret til slutt bronsen i Eliteserien på bedre målforskjell enn Odd.

– Det er ingen tvil om at 2020 blir bedre enn 2019. Vi er på et helt annet nivå enn i fjor. Det er et godt steg opp til Molde, men vi skal jobbe for å ta inn forspranget. Vi blir bedre for hver dag, mener Horneland.

Nært forestående

Tidligere i uka fortalte Rosenborgs styreleder Ivar Koteng at en avtale var nært forestående.

– Jeg tror vi er veldig kort unna en avklaring, sa Koteng til TV 2.

– Går det mot forlengelse?

– Det er nok det mest sannsynlige.

Det er uvisst når Eliteserien vil starte opp igjen. Tirsdag besluttet regjeringen at ingen store idrettsarrangementer kan arrangeres før 15. juni.

Kommentarer til denne saken