Slutter i Haugaland Vekst

SKIFTER JOBB: Anette Sæther blir næringssjef i Tysvær kommune.

SKIFTER JOBB: Anette Sæther blir næringssjef i Tysvær kommune. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Annette Sæther slutter i Haugaland Vekst, men hun har ikke planer om å gå arbeidsledig.

DEL

HAUGESUND/TYSVÆR: Sæther, som har jobbet i 10 år som mulighetsutvikler i Haugaland Vekst, er nå klar for nye utfordringer. Det skriver Næringsforeningen på sine hjemmesider.

Sæther går hun over i stillingen som næringssjef i Tysvær.

– En sa til meg at jeg hadde fått en av de mest spennende jobbene i regionen. Jo, å være næringssjef i Tysvær kommune er som å havne midt i smørøyet, sier en glad Annette Sæther til Næringsforeningen.

Sæther har i sin stilling i Haugaland Vekst i praksis hatt samme posisjon, og har hatt Tysvær som ansvarsområde. Hun har også hatt ansvar for reiseliv og stedsutvikling. Fra nå skal Sæther ha hovedsete i kommunehuset i Aksdal.

Annette Sæther sier hun anser Tysvær som en offensiv og ambisiøs kommune:

Næringssjefen blir som et lim mellom det offentlige og næringslivet, og skal være en pådriver for næringsutvikling. Mye handler om å skape arbeidsplasser, og vi ligger veldig sentralt til som et knutepunkt i regionen og med attraktive næringsområder flere steder i kommunen, sier hun til Næringsforeningen, og legger til:

– Jeg føler det er et godt klima for å lykkes.

Næringsforeningen skriver følgende på sine nettsider:

«Nå som eierkommunene ønsker et sterkere regionalt vekstselskap, kommer Haugaland Vekst til å utfase sitt kommunale engasjement. Karmøy har allerede egen næringssjef i Per Velde, og nå får også Tysvær sin. Haugesund kommune kommer også til å ansette egen næringssjef, men det er foreløpig usikkert når den stillingen blir utlyst.»

Artikkeltags