Her skal det være «Den store badedagen» for første gang

80.000 I ÅRET: Tysværtunet badeanlegg blir besøkt av over 80.000 årlig, inkludert skoler, lag og foreninger. Her fra fjorårets beachparty hvor Elias Lutro (10)  hopper i det.

80.000 I ÅRET: Tysværtunet badeanlegg blir besøkt av over 80.000 årlig, inkludert skoler, lag og foreninger. Her fra fjorårets beachparty hvor Elias Lutro (10) hopper i det. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Halv pris på billetter skal gi flere muligheter til å besøke Tysværtunet.

DEL

TYSVÆR: Det skjer førstkommende søndag med arrangementet som kaller «Den store badedagen».

Konseptet er som vi kjenner det fra den mer kjente «Den store kinodagen», som også er et årlig og landsdekkende arrangement.

Det er første gang Tysværtunet badeanlegg arrangerer Badedag.

– Flere skal få muligheten

– Vi er nytt medlem i interesseorganisasjonen badelandene.no. Vi har blitt med for å få ytterligere kompetanse og utveksle erfaringer med profesjonelle drivere av bad, står det i pressemeldingen som er undertegnet kulturhusleder Øystein Simonsen.

Organisasjonen er arrangør av Den store badedagen, og har 27 medlemmer fra Lyngdal i sør til Alta i nord.

– Gjennom Den store badedagen ønsker vi å gi flere muligheten til å besøke oss og ta del i gode, trygge badeopplevelser, står det i pressemeldingen.

Kan rekorden ryke?

I 2016 hadde Tysværtunet over 60.000 betalende badegjester, i tillegg til skoler, lag og foreninger, som til sammen utgjør 20.000 personer.

I 2017 var rekorden 704 gjester på en dag. Kanskje den rekorden ryker førstkommende søndag.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken