Gå til sidens hovedinnhold

«Alt du trenge e egentlig bare ein venn eller to»

Artikkelen er over 2 år gammel

Å være ung/ungdom idag e extremt forandra i forskjell på det d va før, skriver Malin Levang i sitt bidrag til UngHer-konkurransen.

Innsendt

UNGHER: Å være ung/ungdom idag e extremt forandra i forskjell på det d va før. D e mye mer kroppspress å mye mer press sjenerelt i hverdagen. Du må se bra ut, du må gå i fine klær, du må ikke gjør noe galt, du må se fin ut på bilder detta her e bare noen av tingene du må tenka på som ungdom nå tildags.

Det e mye større krav t unge jenter om at de ska ha finere kropp å finare utseende, guttane har o lika mye press på seg! Om å ha six pack å ‘lang nokk tiss’.

Å vær ungdom e rett å slett stressande, du må alltid tenka på å vær god nok å få de beste karakterene osv. Due alltid redd for å gjør noe feil å e alltid redd for at folk ska mislika deg. Når due ungdom så vil d skje mye, folk vil mislika deg å folk vil hata deg, men sånn e d bare, du kankje gjøra noe me at de hate deg.

Men d e o sånn at vis noen hate deg så vil de snakka bak ryggen din eller spre rykter. D vil si at å vær ungdom idag rett og slett e forferdelig.

Men eg seie kje at d e kun negativt å vær ungdom nå! Får d e masse bra me d o!

Du går på ungdomsskolen å får mange nye venner, kanskje til og med venner så vare livet ut! Det sies at ungdomstiden e den beste tiden du har i livet ditt, men d finne du jo ikke ut av før ungdomstiden din er ferdig.

Når due ung i 2018 e d mye du må tenka på å bekymra deg om men d e o mye kos i hverdagen. Som for eksempel eg hata å gå på skolen fordi eg ‘kje fekk ting te’, men ette eg begynte på ungdomsskolen har alt forandra seg, eg fekk ein ny klasse så gjør d mye lettare får meg å klara ting fordi de hjalp meg.

Eg fekk ein fantastisk lærer som alltid hjelpe meg vis eg trenge det! Å eg konne kje bedd om mer.

Eg har fantastiske venner som alltid støtte meg uansett ka! Å eg kan vel si eg like meg på skolen, for ein gongskyld.

Min meining om å vær ung e at du har gode tider å du har dårlige tider, men alt du trenge e egentlig bare ein venn eller to.

LES OGSÅ: Slik deltar du i UNG HER-konkurransen

Kommentarer til denne saken