Vil du komme i julestemning?

TENORANE:  Tenorane og Steffen Horn kommer til Tysværtunet søndag.

TENORANE: Tenorane og Steffen Horn kommer til Tysværtunet søndag.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

FILMPREMIERER

«A SIMPLE FAVOR»: Filmen er regissert av Paul Feig og handler om Stephanie (Anna Kendrick). Hun er en mamma-blogger som forsøker å finne ut av sannheten bak hva som har skjedd med hennes beste venn Emily (Blake Lively). Som plutselig har forsvunnet fra den lille byen de bor i.

«CREED 2»: Sylvester Stallone og Dolph Lundgren er tilbake i rollene som Rocky og Ivan. Men denne gangen møtes de ikke i ringen, men som trenere for sin hver bokser.

MAYA OG HEKSEBLOMSTEN: Den tilsynelatende vanlige jenta Maya snubler over en magisk blomst, og døren til en hemmelig verden åpner seg. En verden full av hekser og trolldom. Animasjons- og barnefilm med seksårs-grense.

«MORTAL ENGINES»: Etter at en stor krig la nesten hele verden i ruiner, har de overlevende bosatt seg i store byer på hjul, som beveger seg rundt for å angripe andre byer og plyndre ressursene deres. Basert på den bestselgende romanserien med samme navn. Peter Jackson er produsent for denne science fiction-filmen.

KONSERTER

LONGFIELD & SUPER SKELETON

Haugesund, fredag: Longfield & Super Skeleton fra Haugesund er et band med forkjærlighet for god rock, catchy låter og svett dansing. Konsert på Flytten fredag med Jarle Langåker i spissen.

TUBESNAKES

Stord, fredag: Bluesbandet Tubesnakes holder førjulskonsert på Osvald pub. Fire musikere som kan sin blues.

JUL MED MEINING

Bømlo, fredag: På Gilje bedehus arrangeres jule- konserten «Jul med meining». Med Ingebjørg Andrea Ådnanes og Eva Vea. Simon Madsen er pianist.

ADAM DOUGLAS Haugesund, fredag: Fjorårets «Stjernekamp»-vinner, Adam Douglas er på turné med jule-musikk, og opptrer i Vår Frelsers kirke. Konserten heter «An American Holiday with Adam Douglas».

HANNE KROGH OG JOHHNY LOGAN

Haugesund/ Bokn, lør-man: «A Magical Moment «heter julekonserten i Scandic Maritim Hall søndag. Hanne Krogh har fått med seg den irske MGP-vinneren Johnny Logan, tenoren Thomas Ruud og koret Voice for Joy. Mandag er det klart for nok en juleopplevelse i Vår Frelsers kirke, mens Krogh og de andre kan du se i Bokn Arena lørdag.

HANNE KROGH:   Hanne Krogh og Johnny Logan byr på julestemning i Scandic Maritim Hall og Vår Frelsers kirke.

HANNE KROGH: Hanne Krogh og Johnny Logan byr på julestemning i Scandic Maritim Hall og Vår Frelsers kirke.

SCALA

Haugesund/ Karmøy, lør-søn: Voksenkoret Scala har hatt julekonserter i 36 år, og er et resultat av Ten Sing-bølgen. De har med seg tenoren Ole Morten Velde og Siri Kval Ødegård på julekonsertene «Joy to the World». I Rossabø kirke lørdag og Torvastad kirke søndag.

SCALA: Karmøy-koret Scala opptrer i Rossabø kirke lørdag, og Torvastad kirke søndag.

SCALA: Karmøy-koret Scala opptrer i Rossabø kirke lørdag, og Torvastad kirke søndag.

LØRDAGSJAZZ

Haugesund, lørdag: Høvleriet er stedet for Lørdagsjazzen. Publikum møter vokalisten Beate Tengs-Pedersen sammen med Sverre Kvam og hans musiker-venner. De vil presentere musikk innen flere sjangere, men jazzen er alltid i fokus. Litt julemusikk, funk, blues og standardlåter. Bandet er Robin Methlie (gitar), Charles Bøghild (trommer), Audun Westgaard (bass), Sverre Kvam (munnspill, fløyter, akk-gitar) og Beate Tengs- Pedersen (vokal).

STORD JAZZKLUBB MED JULEJAZZ

Stord, lørdag: Den russiskfødte pianisten Olga Konkova kommer til Stord Jazzklubb på Grand Hotell. Hun har med seg gitarist Jens Thoresen. De spiller jazzversjoner av kjente jule- sanger. I andre setter bytter Thoresen plass med den sveitsiske bassisten Stephan Kuhrmann.

MGP JR JULETURNÉ 2018.

Tysvær, lørdag: Det blir to konserter i Tysværtunet med kjente julesanger, kombinert med finalistene sine egne sanger fra TV-finalene i MGP jr.

KAMMERKORET BOCCA

Haugesund, lørdag: Kammerkoret Bocca har med seg en messingkvintett under ledelse av Berit Johanne Folkedal når de framfører konserten «Lux – Lys» i Kulturkirken Skåre lørdag. Ive Buch Romme er dirigent og regn med å høre julesanger som «Det lyser i stille grender» og «Jeg er så glad hver julekveld» i nye arrangementer.

BOCCA: Kammerkoret Bocca har konsert i Kulturkirken Skåre lørdag.

BOCCA: Kammerkoret Bocca har konsert i Kulturkirken Skåre lørdag. Foto:

JULEKONSERT MED REDEEMED

Karmøy, lørdag: Gospelkoret Redeemed har konsert i Norheim kirke, og har julesanger på norsk og engelsk, i tradisjonell drakt og gospeldrakt på repertoaret.

MINDCRIME JULESHOW

Karmøy, lørdag: På Gutenberg pub i Åkreham kan du få med deg dette juleshowet som er det 14. i rekken. Julenisser, gaver, overraskelser, opprocka jule-sanger, klassiske heavyrock-låter på rekke og rad. Høy allsang-faktor.

JULEKONSERT PÅ HOLMEN BRYGGE

Karmøy, lørdag: Liv Kathrine Sirevåg (piano, vokal) og Svein Enertvedt (gitar, vokal) holder julekonsert med tolkning av våre juleskatter.

MANNSKORET HAVDUR

Bømlo, søndag: Mannskoret Havdur har julekonsert i Bremnes kyrkje. Gjester er Arne Kvarven, elever fra Bømlo kulturskule og Gunnar Flatebø. Dirigent er Bjørnar Kvalsvik.

TENORANE OG STEFFEN HORN

Tysvær, søndag: Tenorane har med seg Steffen Horn når de kommer til Tysværtunet kulturhus. «Så ha ein god jul, då» heter konserten. Tenorane har spesialisert seg på klassisk musikk med innslag av humor og sjanger-blanding. Mandag er Tenorane på Stord.

UTSTILLINGER

HAUGESUND BILLEDGALLERI

Haugesund, fre-søn: Haugesund Kunstforening inviterer til juleutstilling i Billedgalleriet, og presenterer kunstverk som vises for første gang. Dette er noen av kunstnere som er med: Roald Tellnes, Jan Terje Rafdal, Axel Rios, Stein-Magnus Opedal, Karoline Emmerhoff, Krister Palais, Anna Kristin Ferking, Ivar Rudi, Anne-Kjersti Hermanrud, Astri Ræstad, Herman Mbamba og Eirin Bjørsland Hansen. Dette er siste visningshelg.

GALLERIET I TYSVÆRTUNET

Tysvær, søndag: Olav Nygaard viser utstillingen «Mine landskap». Han stiller ut landskap malt de siste årene. Søndag skal han og Ingvar Frøyland snakke om hvor motivene er hentet fra.

SCENE

THE COP AND THE CAPTAIN

Haugesund, fredag: Captain Frodo og Vidar Hansen er tilbake, med nytt et show som vil underholde, sjokkere og overraske. I tillegg til at det er morsomt. Showet kan du oppleve i Festiviteten.

«DR. BERGLAND BRYTER TAUSHETSPLIKTEN»

Haugesund, lørdag: Jonas Kinge Bergland er tilbake med en ny forestilling etter den kritikerroste «Dr. Bergland og den alternative medisin». Bergland er komiker, lege og idrettsutøver fra Holmlia utenfor Oslo. Vant Komiprisen i 2012.

STATSTEATERET PÅ STAALEHUSET

Haugesund, søndag: Møt fire svette menn som med vekslende imponerende fysikk gir alt for Norge. Velkommen til en drøy time fylt med drama, action, historie, humor, krim og kjærlighet i forestillingen «1066 – Slaget ved Stamford Bridge».

TEATER

HAUGESUND TEATER

Haugesund, fre-lør: Barne-forestillingen «Julefuten» vises på Intimscenen i Festiviteten. To forestillinger lørdag.

ARRANGEMENTER

JULESHOW PÅ AVALDSNES

Karmøy, søndag: Barn og barnebarn inviteres til Nord-Karmøy rideklubb og Torvastad ridesenter søndag ettermiddag. Her vil du få se både nisser, ponnier, Lucia og mye annet, pluss få servert grøt. Nissefar kommer også, og kanskje han har med godteposer til barna.

LITAUISK FILM

Tysvær, lørdag: Det blir litauisk film, «Melagiai», i kinoen i Tysværtunet kulturhus. Litauisk tale og engelsk tekst.

Artikkeltags