Hva med nyttårstoner i Festiviteten?

Nyttårskonsert:  Den tradisjonsrike nyttårskonserten går i Festiviteten lørdag.

Nyttårskonsert: Den tradisjonsrike nyttårskonserten går i Festiviteten lørdag.

Artikkelen er over 1 år gammel

Festiviteten åpner dørene for den tradisjonsrike Nyttårskonserten. Hvis du vil på Raga Rockers og ikke har billett, er du dessverre for seint ute.

DEL

FILMPREMIERER

«DRAGETRENEREN 3»: Dette er fortsettelsen på eventyret til Hikken og dragen hans, Tannløs. Hikken er blitt sjef for stammen, og har fullført drømmen sin om å lage et lite samfunn der drager og mennesker kan leve sammen side om side. Men farer truer landsbyen deres, og Hikken og resten av dragetrenerne blir tvunget til å sette kursen mot et nytt hjem. Animasjons- og actionfilm med aldersgrense seks år.

«PSYCHOBITCH»: Frida har selv valgt rollen som klassens outsider. De andre på skolen er uansett enige i at hun er totalt annerledes. Marius går i samme klasse og gjør stort sett alt han kan for å framstå som en suksess. Når de to blir plassert sammen på gruppearbeid, ser Marius det som en mulighet til å vise seg fram for de andre. «Psychobitch» er en film om suksessjag og umulig kjærlighet i Generasjon Prestasjon. 12 års aldersgrense.

KONSERTER

LUNSJKONSERT MED MUDDY YOUNG

Tysvær, fredag: Jarle Hundsnes og Jan-Otto Eriksen er popduoen Muddy Young. Tysværbuene har fått flotte tilbakemeldinger på sine utgivelser som blant annet er en EP med fire lettbeinte poplåter. Duoen turnerte på seinsommeren nedover i Europa, blant annet i Danmark. Dette er årets første lunsjkonsert på Tysværtunet.

RAGA ROCKERS

Haugesund, fredag: Raga Rockers holdt på å kjøre forbi Haugesund, men Flytten pub grep sjansen. Michael Krohn og bandet hans spiller fredag fra hele katalogen. Konserten er utsolgt.

RAGA ROCKERS:  Stor interesse for Raga Rockers og utsolgt på Flytten pub.

RAGA ROCKERS: Stor interesse for Raga Rockers og utsolgt på Flytten pub.

LØRDAGSJAZZ

Haugesund, lørdag: Haugesund-bandet Terraplane åpner årets Lørdagsjazz på Høvleriet. Terraplane spiller elektrisk blues influert av artister som T-Bone Walker, Freddie King, T-Birds og er drevet fram av gitar og munnspill, som Roald Holmstrøm og Arnt Ove Kvernenes står for.

NYTTÅRSKONSERT I FESTIVITETEN

Haugesund, lørdag: Den tradisjonsrike nyttårskonserten til Nord-Rogaland symfoniorkester kan oppleves lørdag i Festiviteten. Rose Elin Austad Nes er solist på fløyte. Danserne Elisabeth Gjerde og Martine Bentsen fra Kompani Haugesund opptrer. Fra Skeisvang vid. skole får vi se danserne Andrea Akse Mathiesen og Selma Karlsen. Det blir innslag ved Haugaland Ungdomssymfoniorkester (Huso). Dirigent er Lars-Erik ter Jung.

UTSTILLINGER

HAUGESUND BILLEDGALLERI

Haugesund, fredag: Haugesund Kunstforening ønsker velkommen til en fredagskveld med åpning av utstillingene til Kjetil Aschim (sal 1) og Kay Arne Kirkebø (sal 2). Utstillingene åpnes av styreleder i Norske Kunstforeninger Mona Elin Aarø. Achim er metallkunstner mens Kirkebø er tegner. Hans utstilling består av detaljrike tegninger av intrikat arkitektur og tilsynelatende uendelige bylandskap. Utstillingene i Billedgalleriet står til 10. februar.

ARRANGEMENTER

VINTERROCK PÅ TORVASTAD

Karmøy, lørdag: Vinterrock på Torvastad er en ungdomsrockekonsert for all ungdom på Haugalandet. Tidenes lokale band setup med Palmface som headliner. Dette blir kanon! sier kulturhusleder Per Steinar Lie. I Torvastad skole og kultursenter kan du få med deg blant annet Pollution, Emilie Røine Østebø, Linn Isabel Eielsen, Good Intentions, Pain Chaw, Markus Matland Trio og flere andre band og artister.

Palmface:  Bandet spiller under Vinterrock på Torvastad lørdag og er headliner.

Palmface: Bandet spiller under Vinterrock på Torvastad lørdag og er headliner.

Artikkeltags