Tre nyttårsmottagelser å gå på

FESTIVITETEN: Kine Nesheim synger under ordførerens nyttårsmottakelse i Festiviteten lørdag.

FESTIVITETEN: Kine Nesheim synger under ordførerens nyttårsmottakelse i Festiviteten lørdag.

Artikkelen er over 1 år gammel

Denne helgen kan du gå på ordførerens nyttårsmottagelse i Haugesund, Tysvær og Vindafjord.

DEL

FILMPREMIERER

«BEAUTIFUL BOY»: Dette er den rørende og sanne historien om hvordan familien Sheff taklet deres eldste sønns narkotikaavhengighet. Filmen er basert på to memoarer, en fra far og journalist David Sheff og en fra hans sønn, Nic Sheff. «Beautiful Boy» handler om rehab, ødelagte løfter og tilbakefall.

«BUMBLEBEE»: En ny film i det spennende Transformers-universet. Handlingen utspiller seg på 80-tallet, og følger forhistorien til Bumblebee. Charlie (Hailee Steinfeld) ønsker seg en bil til attenårsdagen, og kommer over en gul boble på en skraphaug i nærheten. Når hun tar den med seg hjem for å sette den i stand, oppdager hun at det skjuler seg noe helt annet bak karosseriet. Scener med actionvold gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

«HUNTER KILLER»: Dypt under Nordishavet er den amerikanske ubåtkapteinen Joe Glass (Butler) på leting etter en annen amerikansk ubåt i trøbbel. Da oppdager han at et hemmelig kupp er underveis i Russland. Et kupp som kan true hele den etablerte verdensorden.

«WHAT KEEPS YOU ALIVE»: Hvor godt kjenner man egentlig et annet menneske? Til og med dem som står oss aller nærmest kan ha mørke hemmeligheter som man aldri kunne forestille seg. Jackie (Hannah Emily Anderson) og Jules (Brittany Allen) skal feire sitt ett års bryllupsdag på den øde hytta til Jackie. Men med gang de ankommer hytta forandres alt. En uforutsigbar thriller og skrekkfilm.

KONSERTER

ETTERJULSKONSERT

Karmøy, søndag: Karmsund Brass sin årlige etterjulskonsert vil i år bli i Norheim kirke på grunn av oppussing av Avaldsnes kirke. Medvirkende foruten Karmsund Brass blir Tysvær Blandakor og sangsolist Magne Kristoffersen som akkompagneres av Arnfinn Tobiassen. Konferansier er Dag Inge Aarhus.

KARMSUND BRASS: Korpset holder etterjulskonsert søndag, i år i Norheim kirke i stedet for Avaldsnes kirke.

KARMSUND BRASS: Korpset holder etterjulskonsert søndag, i år i Norheim kirke i stedet for Avaldsnes kirke.

ARRANGEMENTER

ORDFØRERENS NYTTÅRSMOTTAKELSE HAUGESUND

Haugesund, lørdag: Ordfører i Haugesund, Arne-Christian Mohn inviterer til nyttårsmottakelse i Festiviteten. Det er gratis, og billetter kan hentes i luken. Liveunderholdning står Kine Nesheim, Nils Økland og datteren Dorothea, Rune Bjerga og A-men for. Direktør Tonje Hardersen i Den norske filmfestivalen er hovedtaler.

ÅPNE DAG FOR VOKSNE – HAUGESUND TURN-

FORENING

Haugesund, lørdag: Lørdag arrangerer Haugesund Turnforening en åpen dag for voksne hvor folk får teste tilbudet. Det er gratis og åpent for alle. Det blir barnepass og ulike aktiviteter i løpet av dagen.

ORDFØRERENS NYTTÅRSMOTTAKELSE I TYSVÆR

Tysvær, lørdag: Ordfører i Tysvær kommune Sigmund Lier inviterer til nyttårsmottakelse i Storsalen i Tysværtunet. I tillegg til ordførerens nyttårstale vil Arne Valen fra Kirkens Bymisjon holde gjestetalen. Tradisjonen tro vil en også trekke fram tysværbuer som har utmerket seg i 2018 med gode resultat. Frivilligprisen, Byggeskikkprisen, Næringslivsprisen og kulturstipend og annen heder blir delt ut. Britt Synnøve Johansen, Nesta Petrauskaite og Henrik Sebastian Mikkelsen står for musikalske innslag. Fri entre.

Tysværtunet: Britt Synnøve Johansen opptrer under nyttårsmottakelsen i Tysvær.

Tysværtunet: Britt Synnøve Johansen opptrer under nyttårsmottakelsen i Tysvær.

NYTTÅRSMOTTAKELSE I VINDAFJORD

Vindafjord, søndag: Ordføreren i Vindafjord Ole Johan Vierdal inviterer til nyttårsmottakelse i Ølen kulturhus. Det blir prisutdeling og ulike kulturinnslag og enkel servering.

NYTTÅRSFEST

Vindafjord, søndag: Nyttårsfest i Kyrkjetunet i Ølen. Fest for hele familien, underholdning og andakt ved Gunnstein Koch.

JULETREFESTER I SVEIO

Sveio, lør-søn: I Førde bedehus er det juletrefest lørdag. Åresalg, andakt, lek for barna, enkel bevertning. Søndag er det juletrefest på Soknehuset.

Artikkeltags