Forrige lørdag var det ingen som hadde syv rette i Lotto. Dermed spratt potten opp til over 30 millioner kroner, og to spillere kunne lørdag juble over å ha prikket inn alle tallene i Gulltrekningen.

De to ferske Lotto-millionærene får hele 15.334.650 kroner hver inn på kontoen innen onsdag i neste uke, men de kan være helt uvitende om gigantpremien.

Du kan levere Lotto-kupongen din her!

Norsk Tipping forsøkte nemlig gjentatte ganger å få tak i begge vinnerne lørdag kveld, men uten hell.

Søndag formiddag prøvde spillselskapet på Hamar igjen å få kontakt med de to heldige spillerne igjen, men det er fortsatt ikke svar å få.

Det er strenge retningslinjer for hvordan Norsk Tipping skal kontakte vinnere, for at spillselskapet skal være helt sikre på at de snakker med riktig person. Blant annet sender de ikke SMS. Men Norsk Tipping har ringt gjentatte ganger i går og i dag.

Kommer du fra Oslo eller Sogn og Fjordane og har flere ubesvarte anrop fra vår vinnertelefon 625 60000, da kan det være lurt å sjekke Lotto-kupongen din, om du ikke allerede har gjort det.

Det tar normalt inntil tre virkedager før pengene er på konto. Da dumper det inn nøyaktig 15.334.650 kroner inn på konto til de to nybakte mangemillionærene.

Tallrekken som gjør vinnerne over 15 millioner kroner rikere er:

6 – 8 – 10 – 22 – 24 – 32 – 34 

Tilleggstall: 23 

Supertrekning

Påskeaften er det duket for Supertrekning. Da deler vi ut 53 millioner kroner fordelt på 53 Lotto-spillere, i tillegg til ordinær Lottotrekning!

Bli med i Supertrekningen i Lotto her!

(Vinnersannsynlighet førstepremie i Gulltrekningen i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke.)

(Vinnersjanse i Supertrekning i Lotto er ca. 1:5,5 mill. per rekke.)