VIDEO: Har du filmet noe spektakulært, dramatisk, koselig eller morsomt? Da må du dele videoen med oss, for det kan nemlig lønne seg.

Vi i Haugesunds Avis har startet å dele ut en premie på 5.000 kroner til det vi mener er den beste innsendte videoen. Hver måned velger vi ut en vinner, som mottar belønningen.

Hvis du vil sende oss video og være med og kjempe om 5.000 kroner, kan du sende inn video HER, eller du kan sende mail til tips@h-avis.no.

Filmet gressbrann – får 5000 kroner

Flere sendte inn videoer i april, men denne månedenes vinner er Torbjørn Alendal, som dermed mottar 5000 kroner. Søndag 18. april filmet han da det brøt ut brann på Vardafjellet i Bokn kommune. Videoen delte han med Haugesunds Avis. Over 100 mål brant, og det ble engasjert brannmannskaper fra tre kommuner – Bokn, Tysvær og Karmøy:

– Det er nok flere hundre meter som er i brann, og det er mye røyk. Vi så røyken fra Nedstrand og trodde først det var fakling fra Kårstø.

Det fortalte Alendal til Haugesunds Avis etter at han hadde delt videoen med oss.

Alendal, som var på båttur da han filmet brannen vet godt hva han skal bruke de ekstra pengene på:

– Vi har kjøpt oss ny båt i år og det er veldig kjekt! Men det koster mye å ha båt, både det å drifte den og vedlikeholde. De 5.000 kommer veldig godt med, det blir nok litt diesel for de pengene.

Videoen som vant ser du her:

Hele saken om brannen på Bokn leser du her: