Coca-Cola vurderer permitteringer etter Rema-kutt

Over 30 av Coca-Colas produkter er ikke lenger å finne i hyllene hos Rema 1000. Brusgiganten vurderer permitteringer, men kan foreløpig ikke si noe om omfanget. Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix

Over 30 av Coca-Colas produkter er ikke lenger å finne i hyllene hos Rema 1000. Brusgiganten vurderer permitteringer, men kan foreløpig ikke si noe om omfanget. Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Brusgiganten Coca-Cola vurderer permitteringer etter at Rema 1000 kuttet ut en rekke av deres produkter.

DEL

HANDEL: – Vi har ikke lenger en nasjonal avtale med Rema 1000, og salgsorganisasjonen vår ute i butikkene har fått betydelig mindre å gjøre. Vi har nå startet samtaler med fagforeningene rundt permitteringer, sier kommunikasjonssjef Mette Vinther Talberg i Coca-Cola Norge til Nettavisen.

Hun kan ikke si noe om omfanget, men bekrefter at salgsorganisasjonen er mest påvirket av den reduserte avtalen med Rema 1000.

30 av Coca-Colas produkter forsvant ut av hyllene til Rema 1000 i januar.

Som følge av Rema 1000s nye strategi er også andre produkter fjernet fra hyllene. Bryggeriet Hansa Borg opplyste i februar at de skal kutte bemanningen med 30 til 40 årsverk som følge av dette.

Artikkeltags