Gå til sidens hovedinnhold

Vi må bygge en flerbrukshall for fremtiden

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg husker det som om det var i går. Min første kamp i Rival-drakten. Jeg var så stolt. Stolt av å være en del av et fellesskap. Stolt over det å bidra på banen, enten det var en god pasning, en god takling, eller et par oppmuntrende ord til en medspiller som trengte det. Stolt av at vi, uavhengig av om kampen endte med tap eller seier, alltid konkluderte med at håndball var det kjekkeste i hele verden.

Den gleden som håndballen har gitt meg i oppveksten, unner jeg fremtidens barn og unge. For å lykkes med det må vi satse. I forrige uke skrev Nils Andreas Røher, leder i IL Rival, et leserinnlegg rundt behovet for ny flerbrukshall med tre flater. Han etterlyste politikere som var på ballen og som ville fremme dette som sin kampsak. Vel, jeg tar den!

Jeg vet så innmari godt hvordan situasjonen i hallen er. Forrige sesong var jeg assistenttrener for et samarbeidslag mellom Rival og Nord og hadde ukentlige treninger i Haraldshallen. Denne sesongen skal jeg spille for damelaget til Rival og kommer tilbringe mange timer i hallen i tiden fremover. Mange vil nok si at dette blir rotete. For mange hatter. Jeg tenker derimot at det er helt rett å engasjere meg i nettopp dette. Folk engasjerer seg i lokalpolitikken fordi de bryr seg noe, og ønsker å utvikle byen og nærmiljøet i den retningen de mener er riktig. Likevel er det ofte enkeltsakene som tenner gnisten. Og sånn var det også for meg.

Ved årets kommunevalg står jeg på liste for Haugesund Høyre. Det gjør jeg fordi jeg mener at Høyre, med Harald Larssen Lønning i spissen, er den beste løsningen for å bygge byen vår for fremtiden. Jeg har lenge fulgt meg på diskusjonene rundt blant annet ny flerbrukshall og svømmehall fordi det interesserer meg og engasjerer meg. Nå vil jeg ta dette engasjementet med inn i politikken.

Haugesund Høyre vil bygge byen for fremtiden. Da må vi satse. Vi må bygge idrettsanlegg som dekker fremtidens behov. Både når det gjelder funksjonalitet og kapasitet. Derfor vil jeg, og resten av Høyre, arbeide for at det bygges en ny flerbrukshall med minst tre flater. Slik at Rival, og de mange andre idrettene, kan fortsette det gode arbeidet de gjør for kommunens innbyggere. Nå sender vi ballen til de andre partiene. Blir dere med slik at det blir flertall i bystyret? Om de ikke sier noe før valget, kan imidlertid jeg garantere at dersom jeg blir valgt inn i bystyret, vil jeg jobbe for minst tre flater slik at også andre kan få kjenne på idrettsgleden!

Kommentarer til denne saken