Font

HYTTEKRAFT: Enten du foretrekker fjell eller fjord vil Hyttekraft fra Haugaland Kraft sikre deg prisgunstig strøm og et enkelt kundeforhold.  Foto: Alexander Urrang Hauge

Nyt livet på hytta med prisgunstig strøm og trygg elbil-lader

FRITIDSBOLIG:  -Jeg valgte å kjøpe strøm på hytta fra Haugaland Kraft rett og slett fordi det var så enkelt, sier Berit Haaland, som har bodd i Haugesund en årrekke.

Våren er i anmarsj og hyttesesongen begynner gjerne nå for Berit. Hun har fritidsbolig på Spangereid, utenfor Mandal, ikke så langt fra Lindesnes - Norges sørligste punkt.

– Det var et enkelt valg å også bruke Haugaland Kraft på hytta, siden jeg var kunde hos dem fra før. Jeg vet jeg får en god pris og god kundeservice, og dermed var dette en god løsning for meg, sier Berit, som ser frem til mange fine helger og feriedager på hytta.

– Vi ønsker hele tiden å kunne gi kundene av Haugaland Kraft fordeler og et enklere kundeforhold. Derfor har vi lansert produktet Hyttekraft. En egen, rimelig strømavtale for fritidsboligen din, sier Andreas Bachmann, som er salgssjef i Haugaland Kraft.

Det er midt i påsketider. Noen skal nyte noen siste helger på fjellet, mens andre søker til våren og fjorden. Haugalendingene elsker fritidsboligene sine. Enten det er hytter og leiligheter på fjellet eller hytta ved fjorden. Tid på hytta gjør at vi kobler av og får en god dose frisk luft. Enten du foretrekker hvite vidder, sjø eller svaberg.

– Visste du at som Haugaland Kraft-kunde kan du få et ekstra gunstig strømprodukt på hytta?

Smile, Building, Plant, Window, Wood, House, Happy
Atmosphere, Sky, Blue, Building, Azure, Snow, Cloud, Slope, Dusk, Tree

VALGTE HYTTEKRAFT: Berit Haaland valgte Haugaland Kraft også på hytta først og fremst fordi hun fikk rimelig strøm og et enklere kundeforhold. Foto: Mediebyrået Haugesunds Avis

LYS OG VARME: Enten du har hytte ved fjorden eller på fjellet, er det greit å ha prisgunstig strøm. Som kunde hos Haugaland Kraft, kan du få en gunstig strømavtale for din fritidsbolig. Foto: Alexander Urrang Hauge

Annonse

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Ett kundeforhold, mange fordeler

Den eneste forutsetning for å kunne bestille Hyttekraft er at du allerede er strømkunde hos Haugaland Kraft.

– Vårt mål er å tilby kundene våre de beste produktene. Til sammen utfyller de hverandre, og kunder som velger å kjøpe flere produkter skal også få fordeler. Hyttekraft er et slikt fordelsprodukt, forklarer Maren Vestre Fosse, salgskonsulent i Haugaland Kraft.

Hos Haugaland Kraft kan du kjøpe strøm, internett, TV, alarm, elbillader og solkraft. Sjekk våre produkter og bli kunde her.

VARME: Å fyre i peisen gir en delig følelse. Med Hyttekraft fra Haugaland Kraft sørger du prisgunstig og stabil oppvarming når du ikke kan fyre med ved. Foto: Alexander Urrang Hauge

Brown, Wood, Rectangle, Brick, Wall, Flooring

– Det er jo en klar tendens at flere og flere ønsker og får seg fritidsbolig, og vi ønsker å kunne tilby våre lojale kunder noe ekstra. Derfor har vi lansert Hyttekraft, sier han.

For dem som har hytte på fjellet eller andre steder som ligger et stykke unna Haugalandet, kan det sikkert være lett å glemme at man faktisk kan kjøpe strøm fra Haugaland Kraft. Men det kan du altså.

– Jeg synes Berits eksempel er godt. Hun har hytte langt unna Haugalandet, men nyter fortsatt fordelen ved å være kunde.

Du kan nemlig kjøpe strøm av oss fra hvor som helst i Norge, forklarer Andreas Bachmann, salgssjef i Haugaland Kraft.

Lade elbilen trygt på hytta? - LES lenger nede i saken

Covid19 har gjort at vi må både avlyse og utsette stort sett alle ferier utenfor landets grenser, og sommeren 2021 blir intet unntak. Da kan en hytte være god å ha. Men en hytte koster penger, og hva vil det koste i driftsutgifter? 

Enkelt og prisgunstig

Hyttekraft er et prisgunstig spotpris-produkt, som avregnes time for time. Prisene er basert på den nordiske kraftbørsen + 1,25 øre/kWh, som går til å dekke lovpålagte elsertifikater og andre kostnader. I tillegg kommer et fast månedlig beløp på ni kroner. 

Du kan lese mer om Hyttekraft her.

– Selv om strøm ikke er den største utgiftsposten når du eier en fritidsbolig, er det allikevel viktig. I Haugaland Kraft er vi opptatt av du som kunde hele tiden skal få fordeler. Er du strømkunde hos oss hjemme, får du også Hyttekraft til en billig penge, sier Andreas videre.

Ikke kunde hos Haugaland Kraft - les mer her.

– Kundene gir gode tilbakemeldinger på Hyttekraft. Strøm er jo noe man må ha, og når du både kan få en bedre avtale og et enklere kundeforhold, er det ikke rart at dette slår an i markedet.

Wood stain, Brown, Building, House, Beam, Floor

Lade elbilen trygt på hytta

Det beste argumentet for å skaffe seg en elbillader fra Haugaland Kraft er trygghet. For noen hundrelapper i måneden får du trygg lading. Trygghet er alltid en god investering. 

– Elbilladere er det stor etterspørsel etter, og i takt med at rekkevidden på bilene blir lengre, merker vi også at flere hytteeiere vil ha egen lader der, sier Andreas.

Elbil-salget i Norge har tatt helt av de siste årene og i desember 2020 var over 67 prosent av alt nybilsalg elektrisk. Med så mange elbiler på veiene, er det klart at flere og flere kjører elbilen også til hytta.

– Elbil sparer jo både miljøet og er rimelig. En elbillader på hytta gjør at du kan lade trygt og effektivt.

Mange trenger kanskje en skikkelig ladeperiode. Både fordi det kan være kaldt til fjells og fordi avstanden er stor. Da er det aller best med trygg, smart og effektiv elbillader, forteller Andreas Bachmann.

Det beste tipset for enkel, trygg, rask og fremtidsrettet lading på hytta er å gå til anskaffelse av en hjemmelader, som også er den anbefalte løsningen av DSBNAF og elbilforeningen.

-Vi vet jo at mange lader uten elbillader og heller bruker stikkontakt. Da er det viktig at du har egen kurs til elbilen, maks 10 A og jordfeilbryter type B, sier han.

Sørg for at ladeledning og kontaker er uten skade. Unngå dessuten å lade med skjøteledning.

– Min oppfordring til alle som vurderer elbillader på hytta, men vegrer seg for en stor engangsinvestering, er å heller benytte seg av rentefri nedbetaling. Da lader du bedre og sover enda tryggere på hytta, sier Andreas. 

Du kan bestille elbillader her, og Hyttekraft fra Haugaland Kraft her.

LAD ELBILEN; Med elbil-lader på hytta sørger du får trygg lading og klimavennlig transport mellom fritidsbolig og hjem. Foto: Line Møllerhaug

Ønsker du å være med i neste utgave av Motormagasinet, eller har du tips til saker vi kan skrive?

Ta kontakt med oss i Haugesunds avis.

Maria Hagland

Medierådgiver
465 200 05
maria.hagland@h-avis.no

Font
Flash photography, Smile, Nose, Cheek, Lip, Eyebrow, Eyelash, Jaw, Tooth, Ear

Design og layout: Amedia Kreativ