Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

Prosjektleder Runar Lunde og salgskonsulent Stian Tønnesen i Block Watne bygger og selger boliger i et godt etablert boligområde som har truffet bra i de fleste aldersgrupper.

En ny vår i Mølleparken på Moksheim

Mølleparken på Moksheim kombinerer det beste fra Haugalandet - enten du fersk i boligmarkedet eller bare på jakt etter noe romslig og helt nytt.

Annonsørinnhold fra

MOKSHEIM: Det har skjedd noe de siste ukene og følelsen er ikke til å ta feil av: Små og store tegn på at våren er i anmarsj. Lysere kvelder, friskere farger i skog og mark, og hvis vi har flaks - kjærkomne øyeblikk med solskinn. Hva er vel ikke mer spennende enn å se an mulighetene for en helt ny bolig - enten du drømmer om enebolig, leilighet eller rekkehus.

Mølleparken på Moksheim har en attraktiv beliggenhet. Og dette er ikke bare velkjente fraser fra eiendomsmeglernes blomstrete vokabular. La oss ramse opp noen harde fakta: Det er bare to kilometer unna Mykje skole, 1,4 kilometer unna Vormedal barnehage og matbutikken er like i nærheten. Dessuten ligger Oasen bare 2,1 kilometer unna og busstoppet er like i nærheten.

- En kvalitet som kjøperne setter ekstra pris på er nærheten til gode turområder. Enten du vil jogge, sykle, gå tur eller dra til skogs - du har disse muligheten like i nærheten, forteller Stian Tønnesen.

Han er salgskonsulent i Block Watne og har fulgt Mølleparken-prosjektet lenge.

Her kan du lese mer og laste ned prospektene fra Mølleparken.

Mølleparken er et godt etablert boligområde nå, som har truffet godt i de fleste aldersgrupper.

- Det er nok mange som kjenner Mølleparken på Moksheim. Denne beliggenheten er av de sjeldne. Du får dette luftige og historiske suset fra Karmsundet som ligger like i nærheten. Samtidig ligger du tilbaketrukket. Nå går vi inn i en ny fase der vi kan tilby noen nye og spennende boliger, sier Stian og går ut på tomten der eneboligene kommer. Den friske lufta fra sjøen og fuglekvitter fra skogen kan høres.

Mølleparken - et godt sted å bo

Selv om Mølleparken på Moksheim er et velutviklet prosjekt hvor lekeparker, fellesområder og hager fremstår som veletablerte er det noen spennende byggetrinn som gjenstår. Block Watne har rett og slett noen siste ess i ermet.

- Den friske lufta fra sjøen og fuglekvitter fra skogen kan høres.

- Ja, vi lanserer straks fem eneboliger som vi har store forventninger til, forteller Stian entusiastisk.

- Her snakker vi om romslige hus på 150 kvadratmeter med tre soverom, to stuer, to bad, garasje og stor terrasse. Nøkkelferdig med HTH-kjøkken, hvitevarer, ferdig hage og parkering utenfor døra. Prisen kommer til å ligge mellom 4 og 4,5 millioner, sier Stian.

- Rent økonomisk kan dette være et godt valg for dem som vil selge en vanlig enebolig, men som føler at en ny leilighet koster uforholdsmessig mye mer. Med disse nye eneboligene kan du få helt ny bolig uten at prisene galopperer avgårde, sier han.

I Mølleparken lanseres snart 5 nye eneboliger på 150 kvadratmeter.

Block Watne jobber målrettet og hardt for å skape gode nabolag som skal gi de aller beste forutsetningene for et godt oppvekst- og bomiljø.

- Det er lett å tro at vi bare skal bygge boliger. At alt handler om byggetekniske ting, kvadratmeterpris og hvor mange rom boligen har. Dette er selvsagt viktige momenter som påvirker hvordan vi har det i hverdagen, men for oss er det viktigste at vi gir våre kjøpere noe mer enn en bolig. Vi vil skape et godt nabolag hvor folk trives. Det betyr at vi legger mye tankekraft og ressurser i hvordan uteområdene skal se ut. Folk ønsker jo ikke å bo i en grushaug. Folk ønsker å bo fint, hvor de kan trives og ha det bra, sier Stian.

Alle aldre

Noen er kanskje førstegangsetablerere og på jakt etter en mindre leilighet. Andre er i en typisk familiesituasjon hvor de både ønsker god plass og tilgang til et et trygt oppvekstmiljø. Så har vi også voksne folk som vil ha noe med mindre vedlikehold, men fortsatt god plass.

- Det er lett å tro at slike nye rekkehus og eneboliger bare passer for nyetablerere og småbarnsforeldre, men det er også en annen viktig gruppe, forteller Stian.

- Det er folk som er i 50-60 årene og som kanskje vil flytte fra en større enebolig som krever vedlikehold, til noe enklere som også er helt nytt, sier Stian.

Boligprosjektet Mølleparken har noe for alle aldre, ifølge prosjekleder Runar Lunde og salgskonsulent Stian Tønnesen i Block Watne.

Han forteller at kvadratmeterprisen blir lavere på et rekkehus eller en mindre enebolig fordi du slipper kostnader til garasjeanlegg, sprinkleranlegg og andre felleskostnader som en ny leilighet fører med seg.

- For et par i femtiårene er det jo en perfekt kombinasjon mellom enkelt vedlikehold, velstelt uteområde og at alt er nytt. Dessuten er det ofte slik at folk ønsker en egen inngangsdør og parkering utenfor huset. Dette er hverdagskvaliteter som de fleste av oss setter høyt, fortsetter han.

Luften er fortsatt frisk og fuglene kvitrer fint mellom busker og trær ved Mølleparken på Moksheim. Om kort tid starter grunnarbeidet for de fem nye eneboligene.

- Våren er alltid spennende, spesielt når vi har slike attraktive boliger å tilby, sier Stian Tønnesen.

Nysgjerrig på Mølleparken?
Klikk her for å lese mer om boligprosjektet.

Del artikkelen på Facebook