Annonsørinnhold i samarbeid med Haugesund Sparebank

Hva er dette?

Hvor godt kjenner du din bankkvinne - eller bankmann?

Før vi svarer på det spørsmålet kan vi like godt fyre av et til. Er dette relevante spørsmål å stille høsten 2018 mens digitaliseringen fosser frem og vi bærer på all verdens informasjon og alle har smarttelefonen i lomma. Hmm, tenkepause.

Annonsørinnhold i samarbeid med Haugesund Sparebank

Ja, det er relevant, og det er ganske viktig. Kanskje ikke akkurat i dag, eller i morgen eller en søndags formiddag mens du rusler gjennom tørt høstløv og solstråler fra en lav høstsol treffer deg i ansiktet og noen roper muntert i skogen.

Men noen ganger trenger du noen å snakke med. Om huset, om forsikringen eller om pensjonen din. Javisst kan du bruke et call-senter som er plasser “gud-vet-hvor” eller chatte med en robot på en nettside, men er det slik vi vil ha det?

Vi tror ikke det.

Vi tror på møter mellom mennesker som kan dele av sin erfaring og sin kompetanse.

Derfor er våre rådgivere det viktigste vi har.

De er der for deg.

Vår erfaring er at når de store avgjørelsene og veivalgene skal tas er det best å sette seg ned ved bordet med noen man kjenner. Skal du bytte bolig, er det klokt å kjøpe hytte, hvordan blir pensjonen min, er jeg godt nok forsikret?

Vi som er rådgivere i Haugesund Sparebank bor og lever i samme region som deg.

Vi handler på matbutikken, vi følger ungene på trening og øvelse, vi står på sidelinja, vi steker vafler mens vi drømmer om en sydentur.

Kanskje nikker vi til hverandre på 17. mai, kanskje ses vi på den lokale dagligvarebutikken. Vi er bare en telefonsamtale unna.

I Haugesund Sparebank vil vi deg de beste rådene slik at du kan ta gode og trygge avgjørelser. Til beste for både deg og de du er glad i.

Det handler ikke om hvor ofte du går i banken. Det handler om hva du tar med deg fra de møtene. Går du ut dørene med den trygge følelsen, et smil på leppene, sommerfugler i magen, kanskje holder du i en varm hånd og dere går ut døra fra banken og ut i den friske nordavinden og høsten.

Spennende tider i vente, fine hverdager og kanskje en drøm som er hakket nærmere, men alltid denne grunnmuren av trygghet og kontroll.

Anne Velde Vikse er rådgiver bedrift på hovedkontoret i Haugesund.

Oddvin Økland er avdelingssjef og rådgiver privatmarked i Haugesund. Han liker å tilbringe tid på hytta eller i båten sin.

Margareth Alfsvaag er banksjef og rådgiver ved kontoret på Aksdalssenteret.

Lars Olav Larsen er banksjef ved Vindafjord-kontoret . Han er også bonde og kjenner alle «innøve».

Ingrid Lodden er rådgiver privatmarked ved hovedkontoret i Haugesund. Hun er mamma til lille Victoria.

Rådgiverne i Haugesund Sparebank er opptatt av lokalsamfunnet sitt og har mange ulike interesser. De står klare til å hjelpe deg med bank, pensjon og forsikring.

Haugesund Sparebank

Del artikkelen på Facebook