Annonsørinnhold fra Visit Haugesund

Hva er dette?

Scandic Maritim
Foto: visithaugesund.no
Scandic Maritim Foto: visithaugesund.no

Slå ring om lokale leverandører

Da var vi her igjen - en ny runde med strenge smittevernrestriksjoner som går hardt utover en allerede presset bransje. Det er nå det gjelder - vi må slå ring om våre lokale leverandører i dag, om du ønsker de skal være der i morgen!

Annonsørinnhold fra

Slå ring om serveringsbransjen

Førjulstiden er vanligvis fullspekket av glade gjester i sosialt samvær med andre, hvor god mat og drikke nytes, og hyggeskalaen sprenges rundt på regionens restauranter. En av de travleste tidene for serveringsbransjen ble brått det motsatte. Men det finnes gode alternativer, uten at man nødvendigvis trenger å samle mange mennesker. Unn deg noe godt i førjulstiden og bestill take away til deg og familien, overrask noen du kjenner med middag på døren eller kjøp et gavekort hos en av regionenes restauranter i julegave.

Julebordet kan også arrangeres i år, men det krever en litt mer kreativ tilnærming fra deg. Bestill take-away hjem til dine ansatte og ta en skål over teams, gi et gavekort på en restaurant og oppfordre de ansatte til å ha årets julebord sammen med familien/husstanden sin eller gå ut å spis i mindre kohorter dersom det er mulig.

En oversikt over noen av regionens spisesteder finner du her

Vertskap Dahmsgård Utsira
Foto:  visithaugesund.no

Slå ring om kulturbransjen

Nye antallsbegrensinger setter en kjepper i hjulene hos aktørene som skulle ta i mot tusenvis av gjester til julekonserter, teater og show. Selv om programmene krympes før jul kan du fortsatt kjøpe et gavekort eller billett på en fremtidig forestilling i julegave, eller som en hyggelig førjulsgave til deg selv. Eller kanskje trenger du ikke å refundere billetten din på det utsatte arrangementet selv om du ikke vet om den nye datoen passer. En liten gest fra deg, som kan bety mye for arrangøren!

Haugesund Teater.

Foto: Grethe Nygaard


Slå ring om lokale aktivitetsleverandører

Sikre deg gode opplevelser neste år ved kjøp av gavekort til deg selv, eller som årets julegave til noen du er glad i. Har du alltid drømt om å klatre Via Ferrata eller hoppe i strikk? Kjøp et gavekort hos Åkrafjorden Nature eller Trolljuv Bungee så har du neste års heftigste opplevelse i boks! Høyt og lavt Nedstrand tilbyr også gavekort - en morsom aktivitet for store og små. Ønsker du å dra på fjordcruise, RIB-safari, overnatte i mikrohytter eller guidet El-sykkeltur er gavekort fra Viking Adventure perfekt! Med gavekort fra Raw Ocean Lodge kan du teste ut aktiviteter som surfing, SUP og kystvandring – aktiviteter hvor havet blir din nye lekeplass!

Viking Adventure RIB
Foto:  visithaugesund.no

Slå ring om lokale leverandører når du handler årets julegaver

Enten du ønsker å gi en opplevelse eller en fysisk ting i julegave så oppfordrer vi deg til å handle lokalt. Er du fortsatt usikker på hva du skal finne på? Fortvil ikke - vi har samlet en rekke julegavetips til deg i denne artikkelen.

Slå ring om lokale leverandører og kjøp gavekort:

I tillegg tilbyr flere aktører gavekort som kan kjøpes og hentes fysisk. 


Dette gjelder blant annet:

Husk også at gavekortet fra Haugesund sentrum kan benyttes hos flere restauranter og på kulturarrangement (kan blant annet kjøpes på Haugesund Turistinformasjon, Haraldsgata 131).

Hos Carlos. 

Foto: Tina Signesdottir Hult

Del artikkelen på Facebook