Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

Runar skal selge fem splitter nye Block Watne-eneboliger på  Moksheim

- Å velge bosted er jo et veivalg. Du må velge bort noe. Her føler vi at du kan krysse av på det meste, sier Runar Lunde og går ut på det åpne Møllejordet.

Annonsørinnhold fra

MOKSHEIM: Noen ganger dukker det opp muligheter som kombinerer de øverste drømmene på ønskelista når bosted skal velges. 

- Her får du god beliggenhet, god plass, Veldig gunstige solforhold og et  nærmiljø som tilfredsstiller det meste. Enten du vil nyte livet på balkongen, lære ungen å sykle eller ta deg en joggetur - her får du behovene dine dekket, sier Runar og peker hvor husene ska ligge. 

NY BOLIG, NYTT PROSJEKT: -Jeg synes disse fem eneboligene utmerker seg på en fin måte. Her kan både barnefamilier og godt etablerte nyte et helt nytt hus, i et flott område, sier Runar Lunde.

Møllejordet er fortsettelsen av Mølleparken. Her kommer det fem eneboliger, hver på drøye 140 kvadrat (BRA). Hva er vel ikke mer spennende enn å se an mulighetene for en helt ny bolig - enten du drømmer om enebolig, leilighet eller rekkehus.

Mølleparken på Moksheim har en attraktiv beliggenhet. Og dette er ikke bare velkjente fraser fra eiendomsmeglernes blomstrete vokabular. La oss ramse opp noen harde fakta: Det er bare to kilometer unna Mykje skole, 1,4 kilometer unna Vormedal barnehage og matbutikken er like i nærheten. Dessuten ligger Oasen bare 2,1 kilometer unna og busstoppet er like i nærheten.

- En kvalitet som kjøperne setter ekstra pris på er nærheten til gode turområder

Enten du vil jogge, sykle, gå tur eller dra til skogs - du har disse muligheten like i nærheten, forteller Runar Lunde

Han er prosjektleder i Block Watne og har fulgt Mølleparken-prosjektet i flere år.

ÅPENT LANDSKAP: -Her kommer de fem eneboligene på Møllejordet. Hos Block Watne får du nøkkelferdig hus i et godt bomiljø - uansett hvor du er i livet, sier prosjektleder Runar Lunde.
ÅPENT LANDSKAP: -Her kommer de fem eneboligene på Møllejordet. Hos Block Watne får du nøkkelferdig hus i et godt bomiljø - uansett hvor du er i livet, sier prosjektleder Runar Lunde.

- Det er nok mange som kjenner Mølleparken på Moksheim. Denne beliggenheten er av de sjeldne. Du får dette luftige og historiske suset fra Karmsundet som ligger like i nærheten. Samtidig ligger du tilbaketrukket. Nå går vi inn i en ny fase der vi kan tilby noen nye og spennende boliger, sier Runar og går ut på tomten der eneboligene kommer. Den friske lufta fra sjøen og fuglekvitter fra skogen kan høres.

Mølleparken - et godt sted å bo

Selv om Mølleparken på Moksheim er et velutviklet prosjekt hvor lekeparker, fellesområder og hager fremstår som veletablerte er det noen spennende byggetrinn som gjenstår. Kall gjerne Møllejordet rosinen i pølsa, Block Watne har rett og slett noen siste ess i ermet.

Block Watne jobber målrettet og hardt for å skape gode nabolag som skal gi de aller beste forutsetningene for et godt oppvekst- og bomiljø.

- Det er lett å tro at vi bare skal bygge boliger. At alt handler om byggetekniske ting, kvadratmeterpris og hvor mange rom boligen har. Dette er selvsagt viktige momenter som påvirker hvordan vi har det i hverdagen, men for oss er det viktigste at vi gir våre kjøpere noe mer enn en bolig. Vi vil skape et godt nabolag hvor folk trives. Det betyr at vi legger mye tankekraft og ressurser i hvordan uteområdene skal se ut. Folk ønsker jo ikke å bo i en grushaug. Folk ønsker å bo fint, hvor de kan trives og ha det bra, sier Runar.

BLOCK WATNES OPPSKRIFT: Boligprosjektene våre er gjennomtenkte og basert på lang erfaring. Nøkkelferdig hus fra oss betyr nøkkelferdig, sier Runar Lunde.

Alle aldre

- Det er lett å tro at slike nye rekkehus og eneboliger bare passer for nyetablerere og småbarnsforeldre, men det er også en annen viktig gruppe, forteller Runar. 

- Det er folk som er i 50-60 årene og som kanskje vil flytte fra en større enebolig som krever vedlikehold, til noe enklere som også er helt nytt, sier Runar. 

Akkurat verdien av et nytt hus kan være lett å glemme i dagens boligmarked på Haugalandet. Det er mange ledige boliger, og mange er eldre hus hvor vedlikeholdsbehovet stadig blir større.  På Møllejordet får du nøkkelen rett i hånda. 

-Å flytte inn i et helt nytt hus, hvor alt oppfyller de nyeste kravene - både med tanke på isolasjon, energieffektivitet, innemiljø og varighet - ja, det er ganske bekymringsløst og deilig, sier Runar og ramser opp noen av kvalitetene ved Møllejordet.

-Kjøkken fra HTH, hvitevarer fra Siemens og Bosch, vedovn, samt at alle dører og vinduer blir fabrikkmalt. 

Han er spent på visningshelgen den 21. september. Da håper han både familier, godt etablerte og andre nysgjerrige tar turen til Moksheim og Møllejordet. 

Luften er fortsatt frisk og høstfargene begynner å tre frem. Noen fugler kvitrer fint mellom busker og trær. 

- Høsten er alltid en spennende tid, spesielt når vi har slike attraktive boliger å tilby, sier Runar Lunde.

Block Watne er en del av OBOS-konsernet og her er det mange fordeler for de som blir OBOS medlemmer. Det kan alle bli, og det lønner seg særlig ved at du står først i køen når vi legger ut nye boliger til salgs. 

Del artikkelen på Facebook