Himmellegeme - Howlin Sun - Shaman Elephant

Lørdag 22. september kl.21:00-23:30
Flytten
Smedasundet 87, Haugesund, NorgeÅpne kart
kart
Lørdag 22. september kommer Himmellegeme, Howlin' Sun og Shaman Elephant til Flytten! 

HIMMELLEGEME
Sounden til Himmellegeme kan plasseres i kategorien psych-rock, med klare referanser til både 60- og 70-tallet, med elementer av blues, prog-rock og et atmosfærisk lydbilde, men uten å høres ut som band fra de tiårene. Bandet ga ut debuten 'Myth of Earth' 6. oktober 2017. Siden plateslippet har debuten høstet god kritikk fra både inn- og utland. Myth of Earth ble kåret til “Årets norske debut” av Prognytt.no.

Progressive Music Planet 9.5/10 [US]: “..it cannot possibly be a band’s first album.”
Progressor 5/6 [UK]: “..comparable to the likes of Pink Floyd” 
Dark Entries 8.5/10 [BE]: "Myth Of Earth has become a brilliant debut.”
Profil Prog 8/10 [CAN]: “A beautiful promise of a new group.” 
PROG [UK]: “Enthralling.” 

http://bit.ly/himmelspot

HOWLIN’ SUN 
Sitt debutalbum kom ut i februar og har høstet strålende kritikker fra europeiske kritikere. Albumet har også blitt omtalt av Stjernepose på P13 som et rockemonster av en debutplate som er hakket bedre enn det Wolfmother holdt på med på midten av 2000-tallet. 

The Wilhelmsen 6/6
«...en av de kuleste albumdebuter noensinne her til lands. Dette er krem, honning og fløte for alle som liker rocken sin med fuzz, vreng, ekko og annet snadder.»

http://bit.ly/howlspot

SHAMAN ELEPHANT 
er et psykedelisk rockeband som blander progrock, jazz og en coctail av andre sjanger. Bandet har høstet positive anmeldelser både nasjonalt og internasjonalt. Bandet er i følge magasinet Stoff; «noe av det råeste man har hørt innen norsk rock», noe man kan oppleve på debutalbumet «Crystals».
Etter plateslippet har Shaman Elephant spilt Norge rundt, flere konserter i England og blant annet spilt for store folkemengder på festivaler i Tyskland. 

Maximum Volume Music (9/10)
«it is so hazy that you can get the munchies through your headphones just by listening to the damn thing. Which you should do. As soon as you can»

Bergens Tidende (5/6)
«Dette er låter som får deg til å glemme både tid og rom; det skal godt gjøres å ikke hyle med mens man veiver med armene mot himmelen når Shaman Elephant får fyrt opp maskineriet sitt.»

http://bit.ly/Shamanspot