Kammerkoret Boccas Julekonsert - Kulturkirken Skåre

Lørdag 8. desember kl.18:00-19:30
Kulturkirken Skåre
Haugevegen 19B, 5523 Haugesund, NorgeÅpne kart
kart

LUX - LYS

Kammerkoret Boccas Julekonsert

Kammerkoret Bocca (dir. Ive Buch Romme) inviterer deg til en stemningsfull julekonsert med lys som tema. Her får du både magiske korklanger i stykker som «Lux aurumque» (Whitacre) og «O nata lux» (Tallis), men også kjente norske julesanger som «Det lyser i stille grender» og «Jeg er så glad hver julekveld» i nye arrangementer. Med oss har vi denne gangen en sammensatt messingkvintett med dyktige musikere under ledelse av Berit Johanne Folkedal.

Konserten fremføres:

  • Torsdag 6. desember 2018 kl.19:30 i Kopervik kirke (i samarbeid med kulturkomiteen i Kopervik kirke)
  • Lørdag 8. desember 2018 kl.18:00 i Kulturkirken Skåre, Haugesund


Billetter kr. 200,- (voksne) / kr. 100,- (student/barn) inkl. bill.avgift

Kammerkoret Bocca ble startet i 2010 som et tilbud til unge, dyktige sangere på Haugalandet. Koret jobber hovedsakelig med klassisk repertoar og norsk folkemusikk, og har deltatt med suksess i internasjonale korkonkurranser i Budapest, Wien og Venezia. Korets overordnede mål er å være en spydspiss for regionens kormiljø og et attraktivt kulturtilbud for publikum. Koret skal gi gode lokale korsangere musikalske utfordringer og framføre kormusikk på et høyt nivå. 

Dirigent Ive Buch Romme er utdannet ved Norges Musikkhøgskole i Oslo og Det Jyske Musikkonservatorium i Ålborg. I tillegg til å være dirigent for Kammerkoret Bocca, jobber hun som lærer på musikklinja på Skeisvang videregående skole og tar frilansoppdrag som instruktør/dirigent for andre kor.

Kammerkoret Bocca´s hjemmeside

Kammerkoret Bocca´s Facebook side